Αδαμαντίδης για τζόγο: «Δεν παίζω για να κερδίσω, πάω σαν απομόνωση» (vid)

Newsroom
Αδαμαντίδης για τζόγο: «Δεν παίζω για να κερδίσω, πάω σαν απομόνωση» (vid)
Ο Θέμης Αδαμαντίδης αναφέρθηκε στη περίοδο της καραντίνας, που πήγαινες σε παράνομες λέσχες τονίζοντας πως αν είναι παράνομες ας της κλείσουν, «να γλιτώσουμε κι εμείς».

Για τη νύχτα και τους άγραφους κανόνες της, τον τζόγο και τις παράνομες λέσχες μίλησε ο Θέμης Αδαμαντίδης στην εκπομπή του Open «Ανοιχτά».

Επίσης, αναφέρθηκε στο περιστατικό όπου τον βρήκε η αστυνομία σε χαρτοπαικτική λέσχη, ενώ αποκάλυψε πως ο τζόγος τού προσφέρει την απομόνωση που ψάχνει.

«Η νύχτα έχει κανόνες κι άλλα πράγματα που σκοτώνουν. Έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα στη νύχτα και κατάφερα να είμαι μέσα κι απ’ έξω», είπε αρχικά.

Για τον τζόγο ανέφερε: «Δεν το κρύβω, αλλά δεν το καυχιέμαι. Δεν ενοχλώ κάποιον. Ίσα ίσα απεναντίας με ενοχλεί το να σου επιβάλλουν ή να σου λένε, να σου υποδεικνύουν πού να πας. Διαφορετικά δεν κάνεις εσύ αυτό που θες, κάνεις αυτό που σε κατευθύνουν».

«Αν και με έχει κουράσει κι αυτό (σ.σ. ο τζόγος). Πάω, στη γειτονιά, αν και αυτό το έχω κόψει. Βρίσκομαι πιο ελάχιστα στα νόμιμα. Όχι στα απρόσωπα γιατί δεν μ’ αρέσει αυτά που πιθανόν ν’ αφήσω, να μην ξέρω πού πάνε, για ποιο σκοπό ή οτιδήποτε. Αν ήταν παράνομη στην καραντίνα, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι φίλοι μου, ας το είχαν κλείσει. Να γλιτώνουμε κι εμείς… Πάω εκεί που ο άνθρωπος που τα παίρνει τα χρήματα θα μου τα επιστρέψει αν θα έρθει να με δει στη δουλειά μου. Τον άλλον πού θα τον βρεις; Πέρα από αυτό τι με βγάζεις σέντρα εμένα; Εγώ επηρεάζω κάποιους ανθρώπους. Πέρα από αυτό, αισθάνομαι ότι θες αν το διαφημίσεις αυτό και να το διαιωνίσεις και να δώσεις διάσταση και να ακολουθήσουν κι άλλοι. Εγώ δεν πήγαινα εκεί και να λέω: εκεί είμαι ελάτε», τόνισε.

«Με ενόχλησε γιατί θα μπορούσα κι εγώ να είχα φύγει λαμογιέ, θεώρησα να πληρώσω το τίμημα. Έχει ή δεν έχει κόστος στην εικόνα μου, δεν θα κάτσω να σκάσω. Γιατί είπαμε ότι πάνω από όλα βάζω, κι από την δουλειά μου ακόμα, πώς αισθάνομαι εγώ και πώς δεν πιέζομαι να κάνω αυτό που θέλω εγώ κι όχι αυτό που θέλει ο οποιοσδήποτε. Εκείνον τον ειδικά καιρό είχα φάει πολύ κλεισούρα. Ήμουν πιστός σε όλα αυτά, ήθελα να βοηθήσω από την πλευρά μου κι εγώ σ’ αυτή την κατάσταση (σ.σ. κορονοϊός)», συμπλήρωσε.

Στην ερώτηση γιατί παίζει ανέφερε: «Δεν πάω ούτε για να κερδίσω. Πάω σαν απομόνωση. Εγώ και αυτό που δεν μιλάει. Που δεν νικιέται. Εγώ έχω προβληματιστεί για ποιο λόγο γίνεται…», είπε μεταξύ άλλων.