Μυθική κωλοτούμπα Μαρτίκα στο Survivor: Τον γλέντησαν οι αντίπαλοι (vid)

Newsroom
Μυθική κωλοτούμπα Μαρτίκα στο Survivor: Τον γλέντησαν οι αντίπαλοι (vid)
Ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε στροφή 1801 μοιρών και άλλαξε στάση, με την μπλε ομάδα να τον γλεντάει με χειροκροτήματα.

Αλλαγή στάσης από τον Σπύρο Μαρτίκα και γλέντι από την αντίπαλη ομάδα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, λίγο πριν την αποχώρηση της Στέλλας από το παιχνίδι.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας εδώ και πολύ καιρό έλεγε οτι ήθελε να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης και ζητούσε από τους τηλεθεατές να παραμείνουν οι άλλοι παίκτες που είναι καλύτεροι στα αγωνίσματα.

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού όμως άλλαξε στάση, κάνοντας μία απρόσμενη... κωλοτούμπα, καθώς είπε πως αν τελικά παρέμενε (σ.σ όπως και έγινε δηλαδή) δεν θα ξαναζητούσε να φύγει.

«Νιώθω υποχρεωμένος απέναντι σε αυτό το κοινό που με κρατά. Μακάρι να αποχωρήσω σήμερα. Αν πάντως για ένατη φορά δεν ακούσω το όνομά μου και παραμείνω στο παιχνίδι, ίσως να αρχίσω να μην προσβάλω τον κόσμο με την επιθυμία μου να μην με ψηφίσει και να του κάνω το χατίρι να με κρατά στο παιχνίδι. Ίσως να αναθεωρήσω κι εγώ τις απόψεις μου.

Αν άντεξα στο Survivor 5,5 μήνες και το παιχνίδι τελειώνει σε 3,5 εβδομάδες… Αν ο κόσμος το θέλει, θα πιάσει τόπο αυτό το έπαθλο. Κι η μπλε ομάδα με μπερδεύει τελευταία με αυτά που λέει. Αν ο κόσμος έχει την επιθυμία να με κρατήσει, θα πάρω κι εγώ μπουστάρισμα… Θα στηρίξω και θα σεβαστώ στην άποψη του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα την ώρα που ανακοίνωνε την απόφασή του, η μπλε ομάδα ξέσπασε σε ειρωνικά χειροκροτήματα, ενώ η Ασημίνα σχολίαζε συνεχώς τα όσα έλεγε.