Η αποκάλυψη της Ρίκας Διαλυνά: Είχε ρίξει «χυλόπιτα» στον Μάρλον Μπράντον (vid)

Newsroom
Η αποκάλυψη της Ρίκας Διαλυνά: Είχε ρίξει «χυλόπιτα» στον Μάρλον Μπράντον (vid)
Μια άγνωστη προσωπική της ιστορία εξομολογήθηκε η ηθοποιός Ρίκα Διαλυνά.

Για άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής μίλησε η Ρίκα Διαλυνά στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του MEGA. Η αγαπημένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι έγινε όταν συνάντησε τον Μάρλον Μπράντο.

«Μας είχαν πάει στο στούντιο και ήταν εκεί ο Μάρλον Μπράντο. Έτρεξαν όλες έκτος από έμενα και εκείνος με ρώτησε γιατί δεν του ζήτησα αυτόγραφο. Μου ζήτησε να βγούμε για φαγητό και εγώ αρνήθηκα», είπε η Ρίκα Διαλυνά.

Για την πορεία της και την καριέρα στην Αμερική, ανέφερε: «Όλοι οι δημοσιογράφοι μίλαγαν για το κορίτσι από την Ελλάδα που φοβόντουσαν στην Αμερική πως θα τους αναστατώσει. Είδα όνειρο πως με βοηθάει κάποιος Αναστασιάδης, όταν πήρα το διαβατήριό μου, υπογραφή για να φύγω είχε βάλει ένας Αναστασιάδης. Ο Τζιμ Λόντος που έδινε 3.οοο δολάρια για να παρουσιάσω μία εκδήλωση, αρνήθηκα και με κυνηγούσαν 3 δικοί του άνθρωποι. Για να σωθώ, έπιασα το χέρι ενός περαστικού για να ζητήσω να γίνει κηδεμόνας μου και έτσι γνώρισα τον πρώτο μου σύζυγο».

Για την πρόταση που είχε από τον Φεντερίκο Φελίνι: «Μου είχε στείλει επιστολή ο Φελίνι για να μου προτείνει πρωταγωνιστικό ρολό και η συγκάτοικός μου την πέταξε στα σκουπίδια. Βρήκα την επιστολή στα σκουπίδια, πήγα να τον βρω και μου είπε ‘τι θα γίνει με σένα θα σε κυνηγάω;’. Σε μία εκδήλωση ξαφνικά ο Γουόρεν Μπίτι με άρπαξε και ξεκίνησε να με κυνηγάει. Του πετούσα ό,τι έβρισκα, ήταν εφιαλτικό. Τον συνάντησα 2 χρόνια μετά το περιστατικό, ήρθε να μου ζητήσει συγνώμη και του είπα πως είναι αργά».