Διαγωνισμός: Κέρδισε προσκλήσεις για το Primer Music Festival!

Newsroom
Διαγωνισμός: Κέρδισε προσκλήσεις για το Primer Music Festival!
Το Gazzetta σε συνεργασία με το Primer Music Festival στέλνει 20 τυχερούς στο πιο δυνατό μουσικό event του καλοκαιριού!

Είτε σου αρέσει η rap/hip hop μουσική, είτε οι πιο electro/house μελωδίες, το Gazzetta και το Primer Music Festival είναι εδώ για σένα!

Το μεγαλύτερο dance και urban music φεστιβάλ της χώρας, έρχεται φέτος με το μεγαλύτερο line-up της ιστορίας του!

Ο νο1 DJ και παραγωγός του κόσμου TIESTO και ο urban superstar TYGA είναι οι headliners στις 2 ημέρες του φετινού φεστιβάλ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο που θα διαμορφωθεί ειδικά με σκοπό να προσφέρει την κορυφαία φεστιβαλική εμπειρία, με μια εκπληκτική σκηνή και κορυφαίο οπτικοακουστικό σύστημα.

Ο TIESTO «ηγείται» της dance ημέρας του φεστιβάλ (Σάββατο 9 Ιουλίου). Ο τιτάνας της ηλεκτρονικής μουσικής με την ασύλληπτα επιτυχημένη πορεία από το 2000 ως σήμερα (η οποία τον έφερε μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας), θα παρουσιάσει το state of the art show του στην τεράστια οθόνη της σκηνής του φετινού Primer Music Festival. Στο line-up της ημέρας θα βρεθούν επίσης ο Jan Blomqvist (δημιουργός της “συναυλιακής techno”), ο Sonny Fodera (από τους πλέον ανερχόμενους house producers/DJs) και άλλα εξαιρετικά ονόματα που θα ανακοινωθούν.

Ο TYGA θα είναι ο καλλιτέχνης που θα “κλείσει” την urban ημέρα του Primer Music Festival (Παρασκευή 8 Ιουλίου), παρουσιάζοντας όλες τις επιτυχίες από την πολυ-πλατινένια καριέρα του (“Taste”, “Juicy”, “Ayo”, “Ayy Macarena”, “Loco Contigo”, κλπ. Την ίδια ημέρα ο Sin Boy και η Rina θα δώσουν την μοναδική συναυλία τους για ολόκληρο το 2022 στη χώρα μας, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα εντυπωσιακά acts.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό

Εισιτήρια μπορείς να βρεις εδώ, αλλά μπορείς να μπεις και στον διαγωνισμό του Instagram στο Gazzetta, για να πάρεις μέρος στην μεγάλη κλήρωση, από την οποία θα προκύψουν 20 τυχεροί!

Συγκεκριμένα, 10 τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρώτη ημέρα και ακόμα 10 από μία διπλή πρόσκληση για τη δεύτερη ημέρα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να ακολουθήσεις τα βήματα του παρακάτω post:

Get ready to party!
#PrimerMusicFestival #Primer2022