Ο ένοπλος του Συντάγματος είχε απειλήσει: «Θα σας κόβω τα κεφάλια ένα ένα, η Καινούργιου είναι νεκρή» (vid)

Newsroom
Ο ένοπλος του Συντάγματος είχε απειλήσει: «Θα σας κόβω τα κεφάλια ένα ένα, η Καινούργιου είναι νεκρή» (vid)
Ο 37χρονος που συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης (31/5) στο Σύνταγμα είχε προειδοποιήσει με μια ανάρτηση.

Πανικό προκάλεσε τα ξημερώματα της Τρίτης (31/5) ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος εμφανίστηκε στο Σύνταγμα με καραμπίνα και απειλούσε να ανοίξει πυρ.

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε προειδοποιήσει με μια ανάρτηση στα social media, με την οποία απειλούσε ότι θα κάνε πραξικόπημα στη Βουλή, ενώ έλεγε στους αστυνομικούς ότι είναι άγγελος του Θεού.

Ολόκληρη η ανάρτηση του 37χρονου: «Πραξικόπημα στην βουλή βασιλιάς Μίνωας δικαστής της Αβύσσου. Μόνος μου. Έρχομαι οπλισμένος στην βουλή.

Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονία.

Μόλις πεθάνω θα γίνει σεισμός Αρμαγεδων. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτονήσετε όλοι. Θα σας κόβω τα κεφάλια έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς, άνδρες και γυναίκες δεν έχει χάρισμα σε κανέναν.

Καλώ πανελλαδική επανάσταση. Λιθοβολισμός σε όσους αναφέρω μέχρι θανάτου. Διαταγή Βασιλέας Μίνωας. Κουμμουνιστές, αναρχικοί, ρομά, εθνικιστές, πολίτες, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, απαγορεύω την έξοδο τους από την χώρα. Αποκεφαλισμό, λιθοβολισμό δημόσιο μπροστά σε κάμερες. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι δεξί χέρι του βασιλιά, συλλαμβάνονται όλοι μετά από τον σεισμό και θα ακρωτηριαστούν και καούν με εκτέλεση από μένα. Τιμωρία θάνατος.

Ο Νίκος Κοκλωνης και ο Καλλίδης θέλανε να τρολάρουν τον βασιλιά και τον Θεό. Αποκεφαλισμό δημόσιος στην πλατεία Συντάγματος όλοι οι διάσημοι. Μου κάνει κούκου σας απαντάει ο Θεός και θα σας γ@@@ όλους.

Ενημερώστε όλο τον πλανήτη ξεκινάω Πραξικόπημα.

Υ. Σ Η Κατερίνα Καινούργιου απορρίπτεται από βασίλισσα είναι νεκρή μαζί με τους υπόλοιπους. Χειλόπιτα από τον Θεό για ασέβεια τιμωρήθηκε με θάνατο».