Η ΕΛ.ΑΣ δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τον ένοπλο στο Σύνταγμα: «Είμαι ο άγγελος του Θεού» (vid)

Newsroom
Η ΕΛ.ΑΣ δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τον ένοπλο στο Σύνταγμα: «Είμαι ο άγγελος του Θεού» (vid)
Οι αντιδράσεις του 37χρονου δράστη του περιστατικού στο Σύνταγμα στις προσπάθειες επικοινωνίας των αστυνομικών.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, όλα έδειχναν οτι ο δράστης ήταν άτομα που αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα.

Κάτι στο οποίο συνηγορούσε και το ακαταλαβίστικο πανό που κρατούσε και το οποίο έγραφε «Βασιλιάς Μίνωας πραξικόπημα», όμως το γεγονός πως κρατούσε όπλο έκανε τους αστυνομικούς να είναι ιδιαιτέρως προσεκτική.

Κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων, πριν την σύλληψή του από άνδρες των ΕΚΑΜ, οι υπεύθυνοι για να συνομιλούν μαζί του, δεν μπόρεσαν να βγάλουν κανένα νόημα από αυτά που έλεγε.

Τα περισσότερα ήταν ακαταλαβίστικα, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει η ανησυχία για τυχόν απόπειρα αυτοκτονίας. Τελικά, η έγκαιρη και σωστή επέμβαση των αρχών, έβαλε τέλος στο... θρίλερ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ, όπου ούτε εκεί βγήκε άκρη.

Ο 37χρονος έλεγε συνεχώς πως είναι άγγελος του Θεού αναμένεται να οδηγηθεί σε νοσοκομείο προκειμένου να του γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Μάλιστα όπως αναφέρουν πληροφορίες, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται έχει αποκοπεί από τα μέλη της οικογένειάς του.