Η στιγμή της σύλληψης 15χρονου στο Π.Φάληρο που κρατούσε μαχαίρι (vid)

Newsroom
Η στιγμή της σύλληψης 15χρονου στο Π.Φάληρο που κρατούσε μαχαίρι (vid)
Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη 15χρονου από αστυνομικό που περνούσε τυχαία από το σημείο και τον είδε να κάνει επικίνδυνες κινήσεις σε ένα άλλο μέλος της παρέας.

Τα περιστατικά βίας μεταξύ παιδιών έχουν εξελιχθεί σχεδόν σε καθημερινό φαινόμενο, τόσο εντός, όσο και εκτός των σχολείων, με αποτέλεσμα η επιφυλακή των αρχών και η ανησυχία των γονέων να μεγαλώνει.

Το Star στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεών του, έφερε στην δημοσιότητα ένα περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες μέρες.

Σε αυτό διακρίνεται μία παρέα τεσσάρων νεαρών που βρίσκεται στο φανάρι, μπροστά από μία διασταύρωση. Ένα μέλος της, ηλικίας 15 ετών, εκείνη την ώρα είχε βγάλει ένα μαχαίρι «πεταλούδα» και έκανε επικίνδυνες κινήσεις προς ένα άλλο αγόρι.

Ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που ήταν εκτός υπηρεσίας, περνούσε τυχαία από το σημείο, είδε το περιστατικό και σταμάτησε αμέσως. Όπως μπορείτε να δείτε, ζητάει από το νεαρό να πετάξει το μαχαίρι που είχε κρύψει στην τσέπη του και μόλις το έκανε, του πιάνει το χέρι και καλεί από το κινητό του τηλέφωνο το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο σημείο έφτασε περιπολικό που συνέλαβε τον 15χρονο, ο οποίος είπε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πως αγόρασε το μαχαίρι για να κάνει ένα challenge και να το ανεβάσει στα social media.