Μια βδέλλα λίγο έλειψε να διαλύσει γάμο στην Αυστραλία (vid)

Newsroom
Μια βδέλλα λίγο έλειψε να διαλύσει γάμο στην Αυστραλία (vid)
Το νυφικό της γυναίκας έγινε κόκκινο από το αίμα μετά το τσίμπημα της βδέλλας.

Μια γυναίκα στην Αυστραλία έγινε viral όταν μοιράστηκε ένα βίντεο από την ημέρα του γάμου της και του καθιερωμένου χορού με τον σύζυγό της. Το βίντεο της Μάνταλιν Γουάις στο TikTok από το Κουίνσλαντ με λεζάντα «υπάρχει πάντα κάτι που δεν πάει καλά στον γάμο σου, σωστά;» έχει συγκεντρώσει πάνω από 16 εκατομμύρια προβολές.

Το βίντεο αρχίζει με τους νεόνυμφους να χορεύουν και στη συνέχεια την πεθερά της να την τραβάει από την πίστα διότι έπρεπε να αντιμετωπίσει άμεσα μια κατάσταση. Στη συνέχεια του βίντεο φαίνεται μια εικόνα από το φόρεμα της νύφης το οποίο στο πίσω μέρος, στο σημείο του ποδιού της είχε γεμίσει με αίμα.

Λίγο αργότερα γίνεται η αποκάλυψη της αιτίας του αιματηρού περιστατικού. Πρόκειται για μια βδέλλα, η οποία είχε κολλήσει στο πόδι της νύφης. Η Γουάις εξήγησε τι είχε συμβεί. Στο μέρος που παντρεύτηκε το ζευγάρι, μερικές μέρες πριν από τον γάμο είχε ρίξει πολλή βροχή. Όταν έβγαλαν τις φωτογραφίες, χρειάστηκε να περπατήσουν σε ένα γρασίδι με λάσπη και εκεί πιθανότατα η βδέλλα της κόλλησε στο πόδι.

«Η χοντρή βδέλλα είχε κολλήσει στο πόδι μου για περίπου τρεις ώρες. Όταν έπεσε από το πόδι μου στην πίστα άρχισε να βγαίνει πολύ αίμα. Βρισκόταν στο πόδι μου από την απογευματινή φωτογράφιση μέχρι τον πρώτο μας χορό», περιέγραψε η νύφη. Ο γαμπρός δεν είχε πάρει χαμπάρι τι είχε συμβεί, αλλά δεν έφυγε καμία στιγμή από το πλευρό της.

Η Γουάις αρχικά πίστεψε ότι είχε περίοδο, ωστόσο την έπιασαν τα γέλια της είπαν ότι επρόκειτο για βδέλλα.

@madalyn.wise There’s always something that doesn’t go quite right at your wedding, right? 😂🤦🏻‍♀️ #leech #weddingtiktok #wedding #weddingnightmare #foryoupage #fyp #ohno ♬ Oh No - Kreepa