Ηρωίδα μητέρα στην Ουάσιγκτον έσωσε το παιδί της από μαύρη αρκούδα (vid)

Newsroom
Ηρωίδα μητέρα στην Ουάσιγκτον έσωσε το παιδί της από μαύρη αρκούδα (vid)
Η Αμερικανίδα μαμά ήταν γρήγορη, αποφασιστική και δραστήρια.

Μια γυναίκα στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ έγινε viral χάρη στην άμεση επέμβασή της όταν το παιδί της από μια μαύρη αρκούδα που έκανε βόλτες στην αυλή της. Το βίντεο από την κάμερα του σπιτιού της ανέβηκε στο TikTok και έχει έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 3 εκατομμύρια προβολές.

«Φοβήθηκα και έτρεξα γρήγορα», είπε η Σαμάνθα σχολιάζοντας το περιστατικό, το οποίο θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο το κοριτσάκι της. Στο βίντεο το παιδάκι τρέχει προς την αυλή όταν είδε από το τζάμι την αρκούδα, να σκαρφαλώνει κατά μήκος του τοίχου της αυλή τους.

Η μικρούλα ενθουσιασμένη και χωρίς να γνωρίζει τον κίνδυνο, προσπαθεί να βγει έξω για να δει από κοντά την αρκούδα, η οποία σύμφωνα με την μητέρα της είναι το αγαπημένο της ζώο. Μόλις η μητέρας της συνειδητοποίησε τι συμβαίνει πετάχτηκε και την άρπαξε, προλαβαίνοντάς την πριν βγει έξω.

«Απλά πανικοβλήθηκα. Πραγματικά δεν είχα πολλές σκέψεις εκείνη την στιγμή παρά να πάρω το παιδί και να επιστρέψω μέσα. Της είπα ότι η αρκούδα είναι επικίνδυνη και στη συνέχεια παρακολουθήσαμε National Geographic», είπε η μητέρα.