Ένα cabaret show που αφήνει το δικό του αποτύπωμα στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας

Newsroom
Ένα cabaret show που αφήνει το δικό του αποτύπωμα στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας
Στο "Parfait Athens" ζει κανείς ανεπανάληπτες στιγμές γευστικής απόλαυσης, παρακολουθώντας ένα μοναδικό διαδραστικό cabaret show, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

Εδώ και λίγες εβδομάδες η Αθήνα χορεύει στους ρυθμούς του "Parfait Athens". Τοποθετημένο στην ιστορική οδό Τζαφέρη 11, που έχει φιλοξενήσει θρυλικά μαγαζιά όπως το "Villa Mercedes" και το «Αριστερά - Δεξιά», το νέο διαμάντι της νυχτερινής ψυχαγωγίας έχει ήδη καταφέρει να γίνει πόλος έλξης.

Κι αυτό, γιατί το "Parfait Athens" παρουσιάζει ένα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα concept, καθώς το κοινό μπορεί να απολαύσει το δείπνο του και να παρακολουθήσει ένα διαδραστικό cabaret show, όπου κυριαρχεί το τραγούδι και ο χορός. Το dress code είναι glamorous και ο καθένας μπορεί να επιλέξει το outfit που τον κάνει να αισθάνεται μοναδικός και ξεχωριστός.

Η επιτυχία του μόνο τυχαία δεν είναι, αφού κάθε λεπτομέρεια είναι προσεγμένη και καταφέρνει να εντυπωσιάσει. Πρόκειται για έναν επιβλητικό και ατμοσφαιρικό χώρο, που συνδυάζει international στοιχεία, μέσα από τις πρωτότυπες αρχιτεκτονικές και εικαστικές παρεμβάσεις του interior designer, Σάκη Κυριακίδη. Αστραφτεροί πολυέλαιοι, έργα τέχνης, πίνακες, στοιχεία της φύσης, όπως η πέτρα, το ξύλο, το μάρμαρο και εντυπωσιακά λουλούδια και φυτά προκαλούν δέος. Οι πολυτελείς επιλογές επίπλων και διακοσμητικών μαγνητίζουν τα βλέμματα, ενώ η διαχρονικής αισθητικής σκηνή με τις βελούδινες κουρτίνες σε σμαραγδί αποχρώσεις πρωταγωνιστεί στο εσωτερικό του χώρου. Ο αισθησιακός φωτισμός, τα λευκά αναμμένα κεριά και το μυστήριο που επικρατεί στην ατμόσφαιρα, προϊδεάζει το κοινό για την βραδιά… Parfait που θα ακολουθήσει.

parfait athens


Οι εκπλήξεις ξεκινούν από τις γαστρονομικές προτάσεις με στοιχεία διεθνούς κουζίνας να παντρεύονται δημιουργικά με ελληνικές γεύσεις. Το menu, πραγματικά, κρύβει γευστικούς θησαυρούς που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Τα ιδιαίτερα blends ξεχωριστών cocktails που μπορεί κάποιος να απολαύσει με το δείπνο του ανεβάζουν το επίπεδο του mixology στην Ελλάδα, ενώ οι επιλογές ετικετών κρασιού από την Ελλάδα και το εξωτερικό δεν έχουν τέλος.

parfait


Ο Γιώργος Βάλαρης υπογράφει τη σκηνοθεσία του show, παρουσιάζοντας ένα ανεπανάληπτο, διαδραστικό υπερθέαμα διεθνών προδιαγραφών. Μια μοναδική βραδιά, μια εμπειρία ψυχαγωγίας που αξίζει να βιώσεις. Το αυθεντικό cabaret show καταφέρνει να μαγέψει από το πρώτο κιόλας λεπτό το κοινό. Λάμψη, μαγεία, αισθησιασμός, αγαπημένα τραγούδια, εντυπωσιακά χορευτικά, φαντασμαγορικά κοστούμια, πολύχρωμες περούκες και φτερά καθηλώνουν τον κόσμο, ο οποίος παρακολουθεί εκστασιασμένος όσα διαδραματίζονται στη σκηνή.

parfait athens


Οι τριάντα καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο, τραγουδιστές, ηθοποιοί, χορευτές, ακροβάτες, performers παρουσιάζουν ένα εκθαμβωτικό show, ενώ αισθησιακά acts κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Σύγχρονα και διαχρονικά τραγούδια ανεβάζουν τη διάθεση με τους καλλιτέχνες να εμφανίζονται, άλλοτε πάνω στη σκηνή, άλλοτε στο μπαρ, άλλοτε ανάμεσα στο κοινό, σε κάθε γωνιά του "Parfait Athens". Δίνουν το σύνθημα και όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο τους ακολουθούν σε ένα ταξίδι απόλυτης ψυχαγωγίας.

parfait


Συμπρωταγωνιστής είναι το κοινό σε αυτό το πρωτοποριακό concept ψυχαγωγίας που επιφυλάσσει αμέτρητες εκπλήξεις! Όλοι συμμετέχουν, τραγουδούν, χορεύουν, διασκεδάζουν με την ψυχή τους στο "Parfait Athens".

parfait athens


Ο νέος αυτός κομψός χώρος που πλημμυρίζει από πολυτέλεια και λάμψη έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να γίνει ο απόλυτος προορισμός νυχτερινής διασκέδασης κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Στο "Parfait Athens" βιώνεις με όλες σου τις αισθήσεις μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας που δεν πρέπει να χάσεις!

parfait athens

Parfait Athens
Τζαφέρη 11
Κάθε Παρασκευή & Σάββατο από τις 22:00
Dress Code: Glamorous

parfait athens

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3466554
Visit: www.parfaitathens.com
Contact: [email protected]
Like: https://www.facebook.com/ParfaitAthens
Follow: https://www.instagram.com/parfait_athens/
Follow: https://vm.tiktok.com/ZMLppATE9/
#ParfaitAthens #DinnerAndShow