Φίρμα πίτσας «καταδικάστηκε» στο ίντερνετ, για το «χειρότερο όνομα που υπήρξε ποτέ» μετά από γκάφα στο σάιτ της

Newsroom
Φίρμα πίτσας «καταδικάστηκε» στο ίντερνετ, για το «χειρότερο όνομα που υπήρξε ποτέ» μετά από γκάφα στο σάιτ της
Μία γκάφα που έκανε στο όνομά του σάιτ της, ήταν ικανή να την «καταδικάσει» όλο το ίντερνετ.

Ένα μικρό λάθος, ένα μικρό γράμμα, το οποίο όμως ήταν ικανό να αλλάξει όλη τη φράση και να παραπέμψει σε κάτι πολύ πιο αηδιαστικό. Κι όταν έχουμε να κάνουμε με… πίτσα, είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί. Κάπως έτσι την πάτησε η ουαλική ιταλική πίτσα. Μία γκάφα που έκανε στο όνομά του σάιτ της, ήταν ικανή να την «καταδικάσει» όλο το ίντερνετ.

Όταν πήγε το «περίπτερό» της στο The BIG ICC Wales Wedding Fair, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο στο Νιούπορτ της Νότιας Ουαλίας, οι πελάτες- εκεί που περίμεναν να γευτούν την νόστιμη πίτσα τους- παρατήρησαν πως η διεύθυνση URL του ιστότοπου της -που ήταν τυπωμένη στο μπροστινό μέρος του πάγκου τους - έγραφε www.welshitalianpizza. Co.uk. Έτσι όλοι νόμιζαν ότι η επιχείρησή τους ονομαζόταν «Wel Shit Alian Pizza». Τι σημαίνει το Shit; αυτό που κάνουμε στην τουαλέτα μας καθιστοί.

Έβγαλαν φωτογραφίες, το πόσταραν στα social media και με τη δύναμη του ίντερνετ πήρε μεγάλη έκταση. Εκπρόσωπος της Welsh Italian Pizza είπε ότι η εταιρεία συνήθως χρησιμοποιεί διαφορετικά χρώματα ή κεφαλαία γράμματα στην αρχή κάθε λέξης, για να είναι διακριτές, ωστόσο τώρα που δεν έκανε τίποτα από τα δύο, υπέπεσε σε γκάφα και άλλαξε όλο το νόημα.

Όπως καταλαβαίνετε έγινε ο χαμός στα σχόλια και στα λογοπαίγνια και οι περισσότεροι συμφώνησαν πως αυτό (θα) ήταν μακράν το χειρότερο όνομα που θα μπορούσε να έχει μια φίρμα πίτσας.