Ο πρώην της Ταραμπάνκο έσβησε σε χρόνο ρεκόρ το τατουάζ με το όνομα της: «Μου το είπε το παιδί που είναι μαζί της» (vid)

Newsroom
Ο πρώην της Ταραμπάνκο έσβησε σε χρόνο ρεκόρ το τατουάζ με το όνομα της: «Μου το είπε το παιδί που είναι μαζί της» (vid)
Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο έσβησε το τατουάζ με το όνομά της αμέσως μετά τον χωρισμό τους.

Χαμός έχει γίνει με την Κάτια Ταραμπάνκο και τον πρώην σύντροφό της, Θοδωρή Κωνσταντόπουλο μετά την είδηση ότι το διάστημα που ήταν ζευγάρι εκείνη διατηρούσε παράλληλη σχέση.

Ο Tattoo artist εμφανίστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον ALPHA έχοντας σβήσει το τατουάζ με το όνομα της Κάτιας από το πρόσωπό του και μίλησε για τον χωρισμό του αλλά και το τρίτο πρόσωπο της σχέσης.

«Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει μέσα της. Ήμασταν 10 μήνες και συγκατοικούσαμε από την αρχή. Ήμουν ερωτευμένος και της είχα κάνει πρόταση γάμου», ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής.

«Κάποια στιγμή άκουσα την ατάκα ''θέλω λίγο χρόνο''. Τρεις μέρες πριν όμως έβγαινες σε εκπομπή και έδειχνες τα μονόπετρα. Δεν θα έκανα καμία κουβέντα αν υπήρχε ειλικρίνεια και όχι κοροϊδία. Αυτό με πείραξε, η κοροϊδία», συνέχισε.

Όσο για το πως έμαθε για το τρίτο πρόσωπο, ο Θοδωρής είπε ότι ήταν πελάτης του, ο οποίος είχε πάει στο σπίτι του προκειμένου να δουν τατουάζ. Στο σπίτι ήταν και η Κάτια Ταραμπάνκο. «Μου το είπε το παιδί που είναι μαζί της τώρα. Ήθελε ένα τατουάζ και είχαμε συναντηθεί σπίτι μου. Με πήρε αργότερα τηλέφωνο και μου ζήτησε συγνώμη και το εκτιμώ».

Τατουάζ Κάτιας