Ο Μαρτίκας έβγαλε στη... σέντρα την Βρισηίδα: «Έχει κρυφό σχέδιο με την Ασημίνα» (vid)

Newsroom
Ο Μαρτίκας έβγαλε στη... σέντρα την Βρισηίδα: «Έχει κρυφό σχέδιο με την Ασημίνα» (vid)
Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση Μαρτίκα και Βρισηίδας στο Survivor.

Χαλασμός επικράτησε στο χθεσινό (24/5) επεισόδιο του Survivor με επίκεντρο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος ήθελε να ματσάρει μόνος του χωρίς να το συζητήσει με την υπόλοιπη μπλε ομάδα που αντέδρασε κι ενώ το σκορ ήταν 9-2 υπέρ τους. Ο make up artist τα έβαλε με τον Άρη Σοϊλέδη λέγοντας ότι κάνει ότι θέλει στην ομάδα και πως έχει ηγετικές ικανότητες και έπαρση.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος είναι στην κόκκινη ομάδα πήρε το μέρος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, κάτι που έκανε έξαλλη την Βρισηίδα Ανδριώτου με την οποία έχουν αναπτύξει ένα ειδύλλιο το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, κατά την διάρκεια του συμβουλίου αποχώρησης ο Μαρτίκας «αδειάζει» την Βρισηίδα, λέγοντας πως ενώ μαζί με την Ασημίνα έχουν κάνει σχέδιο για να βγάλουν τον Σοϊλέδη εκτός παιχνιδιού, τώρα φαίνεται ότι τα έχουν βρει μεταξύ τους.

«Κι έχουν στήσει η Βρισηίδα με την Ασημίνα χίλια δυο σχέδια για να εξολοθρεύσουν τον Άρη και σήμερα είναι όλοι αγκαλιά... Μήπως τα ξέρω καλύτερα;», λέει ο Μαρτίκας με την Βρισηίδα να εκφράζει την απογοήτευσή της με τα λεγόμενα του αγαπημένου της.