Απίστευτη καταγγελία: ΜΑΤ χτύπησαν 13χρονο παιδί στον τελικό του Κυπέλλου, έπαθε εγκαύματα στην πλάτη (vid)

Newsroom
Απίστευτη καταγγελία: ΜΑΤ χτύπησαν 13χρονο παιδί στον τελικό του Κυπέλλου, έπαθε εγκαύματα στην πλάτη (vid)
Καταγγελία από τον κ.Λάζαρο που πήγε στον τελικό με τον γιο του και δέχθηκε επίθεση από τα ΜΑΤ κατά την διάρκεια του ημιχρόνου.

Περιστατικό αστυνομικής βίας κατήγγειλε οπαδός του ΠΑΟΚ, στο ημίχρονο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό. Ο κ. Λάζαρος, όπως είναι το όνομά του, φιλοξενήθηκε στον αέρα του Open το πρωί της Τετάρτης και εξιστόρησε όλα όσα έγιναν λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου στο ΟΑΚΑ.

Όπως είπε, όλα ξεκίνησαν ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λέπτου όταν ο γιος του, του είπε πως πνίγεται και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Τότε λοιπόν αποφάσισαν να βγουν έξω, με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση από τα ΜΑΤ.

Το παιδί, ηλικίας 13 ετών, σύμφωνα με τα όσα είπε, έγινε στόχος, δεχόμενος χτυπήματα στην πλάτη, αλλά και ένα χημικό με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα. Προκειμένου να γλιτώσει έτρεξε προς τα έξω, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τον πατέρα του, ο οποίος εγκλωβίστηκε και δέχθηκε και εκείνος επίθεση, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

«Το παιδί μου στα 5 μέτρα να με κοιτάζει και εγώ να είμαι κάτω αναίσθητος. Τον άκουγα να φωνάζει "όχι τον μπαμπά μου, όχι τον μπαμπά μου"», είπε χαρακτηριστικά, προαναγγέλοντας πως θα καταθέσει μήνυση.