vivo V23 5G: Μοναδική αισθητική και selfies από άλλο πλανήτη

vivo V23 5G: Μοναδική αισθητική και selfies από άλλο πλανήτη
H vivo ρίχνει στην αγορά το νέο της smartphone που θα αλλάξει τη ζωή σας.

H vivo κάνει ντεμπούτο στην ελληνική αγορά και θέλει να καταστήσει σαφές από την πρώτη στιγμή ότι ήρθε να ταράξει τα νερά και να αλλάξει τα δεδομένα. Και πως θα το πετύχει αυτό; Αρχικά, με το vivo V23 5G, μια συσκευή που αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των φωτογραφιών selfies, που έχει ένα μοναδικό design που ξεχωρίζει από τη στιγμή που θα το βγάλετε από το κουτί του και που μπορεί να αλλάξει το χρώμα της πλάτης ανάλογα με το πως το κρατάτε στο χέρι σας και το πως ακουμπούν πάνω του οι ακτίνες του ηλιακού φωτός!

Οι selfies είναι πλέον μέρος της καθημερινότητας του σύγχρονου και μοντέρνου χρήστη και όπως είναι λογικό, απαιτούνται ολοένα και περισσότερες βελτιώσεις στα των λήψεων. Ακόμη και άνθρωποι με εμπειρία στη φωτογραφία μπορούν να κατανοήσουν άμεσα το πόσο σημαντικό είναι να μπορεί ένα smartphone να τραβήξει κρυστάλλινες φωτογραφίες ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες φωτογράφισης. Και το πιο ενδιαφέρον όλων είναι πως η πληροφορία που καταγράφεται από τον 50MP Customized αισθητήρα είναι τόση που μπορεί κανείς να έχει όση λεπτομέρεια απαιτείται, πχ. στα μάτια ή στα άλλα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπινου προσώπου.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας ISOCELL 3.0, ο φακός λαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερο φως από όσο το δυνατόν περισσότερες γωνίες, έτσι ώστε όλες οι λήψεις να είναι ακριβώς όπως τις φαντάζεστε. Ακόμη και σε ένα σκοτεινό σοκάκι ενός νησιού, θα μπορείτε να τραβήξετε εικόνες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού η παραμικρή πηγή φωτός αλλά και το Dual-Tone Spotlight θα βοηθήσει το τελικό αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατόν. Και δεν θα έχετε να φοβηθείτε για την εστίαση, αφού με το μηχανισμό Eye Autofocus, ο φακός εστιάζει πάντα στη ματιά σας.

vivo_v23_5G

Κάτι που παίζει ακόμη σημαντικό ρόλο στις λήψεις με την μπροστινή κάμερα είναι το εύρος του πεδίου, δηλαδή το πόσο εύκολα μπορούν να χωρέσουν και περισσότερα άτομα στο ίδιο καρέ. Με τον υπερ-ευρυγώνιο φακό των 105 μοιρών, το vivo V23 5G διασφαλίζει πως όλη η παρέα σας θα χωρέσει σε κάθε φωτογραφία στις group selfies. Αν, τώρα, θέλετε να αλλάξετε το ύφος και το στιλ της φωτογραφίας, η συσκευή προσφέρει μια πληθώρα επιλογών για φίλτρα που θα προσφέρουν ξεχωριστή ματιά σε κάθε εικόνα σας.

Για τους λάτρεις της φωτογραφίας, η συσκευή προσφέρει ακόμη το Double Exposure, μία νέα τεχνική που συνδυάζει δύο διαφορετικές εικόνες σε ένα καρέ για να δημιουργείται ένα μοναδικό αποτέλεσμα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες ικανότητες στα της φωτογράφισης.

Πέραν των μπροστινών καμερών, το vivo V23 5G προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και με το τριπλό setup στο πίσω τμήμα του. Ο κεντρικός αισθητήρας είναι μία 64MP Night Camera που επίσης μπορεί να καταγράψει εξαιρετικό αποτέλεσμα τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ, σε συνδυασμό με τον 8MP super ευρυγώνιο φακό (λήψεις σε 120 μοίρες) και μια 2MP macro camera. Για τους λάτρεις του bokeh εφέ, το vivo V23 5G προσφέρει όλα τα εργαλεία και όλη τη σχετική πληροφορία για να αναδεικνύεται το κεντρικό πρόσωπο μιας λήψης, όσο το background είναι θολό και δημιουργεί την σχετική ατμόσφαιρα. Και πέρα από όλα, το camera setup μπορεί να προσφέρει καταγραφή 4K 30fps για να κρατήσετε για πάντα τις αγαπημένες σας στιγμές σε μορφή video με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το vivo 23 5G κερδίζει, όμως, τις εντυπώσεις και με την εξωτερική του εμφάνιση. Στην Sunshine Gold έκδοσή του, το τηλέφωνο χρησιμοποιεί την τεχνολογία Fluorite AG, η οποία κάνει την επιφάνειά του να μοιάζει με βελούδο, ενώ φαίνεται να αλλάζει και χρώματα κάτω από το φως του ηλίου. Έτσι, το ολόχρυσο χρώμα που θα δείτε όταν ανοίξετε το κουτί αγοράς, θα μετατραπεί σε ένα ανοιχτόχρωμο θαλασσί με το που θα κρατήσετε το τηλέφωνο στα χέρια σας στην παραλία.

Το τηλέφωνο συνδυάζει τις νέες τάσεις του lifestyle με την κομψότητα και την τεχνολογία, αφού πέρα από όλα τα άλλα, καταφέρνει να γίνει το δεξί σας χέρι στην καθημερινότητα. Με τον MediaTek Dimensity 920, την εκτεταμένη μνήμη RAM 2.0, το Ultra Game Mode, τη συνδεσιμότητα 5G (Dual-Mode για να έχετε πάντα την καλύτερη δυνατή λήψη σήματος), την οθόνη με HDR10+ Certification για ακόμη πιο ρεαλιστική απόδοση των φωτισμών και των χρωμάτων, αλλά και με την ταχεία φόρτιση 44W (μπορεί να φορτίσει από το 1% στο 68% σε 30 λεπτά), θα σας λύσει τα χέρια.

Με την ενίσχυση του Funtouch OS 12, η συσκευή θα προσφέρει όλες τις σχετικές ευκολίες και πολλά χαρακτηριστικά που ενσωματώνονται με αυτά του Android 12. Με απλές κινήσεις μπορείτε να αξιοποιήσετε τα widgets που θέλετε και να τα φέρετε στην κεντρική οθόνη, αλλά και να συγκεντρώσετε όλη την επιθυμητή πληροφορία σε ένα σημείο. Το vivo V23 5G διατίθεται για παραγγελίες στο συνεργαζόμενο δίκτυο καταστημάτων λιανικής και Operators.