Ανυπόμονος λιχούδης Άγγλος έκανε μανούρα στο Mac-Drive για να μην καθυστερήσουν την παραγγελία του (vid)

Newsroom
Ανυπόμονος λιχούδης Άγγλος έκανε μανούρα στο Mac-Drive για να μην καθυστερήσουν την παραγγελία του (vid)
Ο Άγγλος οδηγός έκλεισε το Mac-Drive για δύο ώρες επειδή δεν ήθελε να περιμένει στο πάρκινγκ την παραγγελία του.

Πυρ και μανία έγινε ένας Άγγλος που βρέθηκε στο Mac-Drive των McDonald's του Λάνκασαϊρ, προκειμένου να απολαύσει τα αγαπημένα του McMuffins με λουκάνικο και τηγανητό αυγό.

Ο Στιούαρτ Γέιτς έκλεισε το Drive-Thru για δύο ώρες και αρνιόταν να μετακινήσει το όχημά του μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Ο 55χρονος παρήγγειλε μερικά McMuffins, ωστόσο πολύ γρήγορα έγινε έξαλλος.

Κι αυτό διότι το προσωπικό των McDonald's του είπε να περιμένει στο πάρκινγκ, όσο θα του έφτιαχναν την παραγγελία του. Ωστόσο, ο Γέιτς είπε ότι την τελευταία φορά που τον έστειλαν στο πάρκινγκ, περίμενε εκεί για 15 λεπτά.

«Πριν από μια εβδομάδα αναγκάστηκα να περιμένω στο πάρκινγκ περισσότερο από 15 λεπτά. Ένας υπάλληλος με είδε και είπε ''α αυτός είναι πάλι'' διότι την προηγούμενη φορά παραπονέθηκα για τον χρόνο που περίμενα. Μου είπαν να πάω στο πάρκινγκ και να περιμένω, αλλά εγώ τους απάντησα ότι δεν θα πάω πουθενά μέχρι να πάρω το φαγητό μου», ανέφερε.

McMuffins

Οι υπάλληλοι των McDonald's όπως ισχυρίστηκε, του πρότειναν να του επιστρέψουν τα χρήματα, όμως ο 55χρονος ήθελε να του βάλουν στην τραπεζική κάρτα με την οποία είχε πληρώσει. Μάλιστα, τους προειδοποίησε ότι θα έμενε για μια εβδομάδα εκεί αν χρειαζόταν.

«Μια κοπέλα ήρθε έξω και μου πέταξε τα χρήματα στην οροφή του αυτοκινήτου μου λέγοντας μου να φύγω διότι θα καλούσε την αστυνομία. Της απάντησα ότι δεν πρόκειται να πάω πουθενά αν δεν μου βάλουν τα χρήματα στην κάρτα μου», συνέχισε να λέει ο Γέιτς, ο οποίος εμπόδιζε τα άλλα αυτοκίνητα να μπουν ή να βγουν στο Mac-Drive.

«Τελικά μου επέστρεψαν τα χρήματα και προσπάθησαν να μου δώσουν ένα γράμμα το οποίο αρνήθηκα. Δεν έκανα τίποτα απειλητικό και δεν παραβίασα κανένα νόμο», πρόσθεσε ο οδηγός, ο οποίος έμεινε δύο ώρες στο Drive-Thru μέχρι να φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

«Τα άλλα αυτοκίνητα κατάφεραν να αποχωρήσουν κάνοντας όπισθεν. Του ζητήσαμε να παρκάρει και δεν το έκανε. Είχε μια μικρή παραγγελία. Θα χρειαζόταν ένα λεπτό για να ετοιμαστεί. Στη συνέχεια αρνήθηκε να παρκάρει, αρνήθηκε το φαγητό και την επιστροφή χρημάτων», είπε ένας υπάλληλος. Ο Γέιτς τελικά δεν πήρε ποτέ τα McMuffins του, αλλά όταν πήγε στο σπίτι παρήγγειλε δύο Big Mac...