Η Μαλέσκου «την είπε» στον Ουγγαρέζο: «Τα φιλάκια μου, από την... σόουπιτς με αγάπη» (vid)

Newsroom
Η Μαλέσκου «την είπε» στον Ουγγαρέζο: «Τα φιλάκια μου, από την... σόουπιτς με αγάπη» (vid)
Η παρουσιάστρια απάντησε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο από τον αέρα της εκπομπής της, στέλνοντάς του... φιλάκια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, για κάτι που είχε γράψει για εκείνη, από τον αέρα της εκπομπής της «Love it».

Συγκεκριμένα, η ξανθιά παρουσιάστρια με αφορμή κάτι που έλεγε κάτι ο συνεργάτης της σχετικά με το Survivor και χρησιμοποίησε την έκφραση «στο μάτι του κυκλώνα», άρπαξε την ευκαιρία να απαντήσει στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Αυτό το μάτι του κυκλώνα… Θα μας ακούει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος έχει δώσει μια ιδιαίτερη εξήγηση σ' αυτό το οποίο σημαίνει . Αλλά με μεγάλη χαρά ή θα του κάνω tweet ή θα του στείλω ένα μήνυμα για να καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει για εμάς που μετεωρολογικά δεν έχουμε γνώσεις ούτε οφείλουμε να έχουμε γνώσεις. Κι αν όντως μπει στο μάτι του κυκλώνα, εκεί που επικρατεί ηρεμία, να δούμε πώς θα αισθάνεται αλήθεια. Ήρεμος και χαλαρός… τι καλά που είμαι εδώ; Έλα Δημήτρη, τα φιλάκια μου, από την σόουμπιτς με αγάπη», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Τι είχε γράψει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ο παρουσιαστής είχε γράψει σε άρθρο του πως: «η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε πως ήταν στο ''μάτι του κυκλώνα'' για μια περίοδο. Επειδή είναι λάτρης της σωστής χρήσης των λέξεων και τον εννοιών, στο ''Μάτι του Κυκλώνα'' επικρατεί ηρεμία, αλλά να της το πείτε με τρόπο, σας παρακαλώ πολύ».