Η Αγγελική Νικολούλη ζήτησε να μιλήσει με το νεαρό που την έκανε τατουάζ: «Είναι είδωλο, την αγαπώ» (vid)

Newsroom
Η Αγγελική Νικολούλη ζήτησε να μιλήσει με το νεαρό που την έκανε τατουάζ: «Είναι είδωλο, την αγαπώ» (vid)
Ο νεαρός που έκανε τατουάζ την Αγγελική Νικολούλη, μίλησε για την απόφαση να έχει την παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ» μια ζωή πάνω του.

Από την προηγούμενη εβδομάδα, έχει γίνει viral το video με το τατουάζ που έκανε ένας τύπος στο πόδι του με την Αγγελική Νικολούλη.

Ο συγκεκριμένος εντοπίστηκε από την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μίλησε για την απόφασή του αυτή, λέγοντας: «Παρακολουθώ την εκπομπή πολλά χρόνια. Είναι είδωλο που την αγαπώ πολύ. Δεν βγαίνεις Παρασκευή βράδυ έξω. Προσκλήσεις, κλαμπ, τα έχεις αποκλείσει. Είσαι καθηλωμένος εκεί».

Αναφορικά με το πότε πήρε την απόφαση να το κάνει, είπε: «Τον τελευταίο καιρό το σκέφτηκα. Θα είναι και πρωτότυπο, είπα. Συμβολίζει ένα δυναμισμό, τον αγώνα του καλού με το κακό», ενώ σε ερώτηση για το αν περίμενε οτι θα γινόταν viral απάντησε: «Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Όταν κάνεις ένα τατουάζ το κάνεις για εσένα».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως επικοινώνησε από το «Φως στο Τούνελ» μαζί του και του μετέφεραν πως η Αγγελική Νικολούλη, θα ήθελε να μιλήσει μαζί του.