Πορτοσάλτε για το «Χαμόγελο του Παιδιού»: «Κριτική με "Υπουργός γούτσου-γούτσου" δεν γίνεται» (vid)

Newsroom
Πορτοσάλτε για το «Χαμόγελο του Παιδιού»: «Κριτική με "Υπουργός γούτσου-γούτσου" δεν γίνεται» (vid)
H σπόντα του Άρη Πορτοσάλτε στον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού», με αφορμή την κριτική του στην Δόμνα Μηχαηλίδου.

Το θέμα με τις αντιδράσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» για το νέο νομοσχέδιο και την κόντρα με την Δόμνα Μηχαηλίδου, συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, φιλοξενήθηκε την Δευτέρα το πρωί στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ, για να καταθέσει την δική του άποψη, ξεκαθαρίζοντας πως η πλευρά του δεν είναι αντίθετη στο να μπουν κανόνες σε όλες τις δομές.

Όπως τόνισε η αντίδρασή του επικεντρώνεται στο μέρος που αφορά τις ποινές που υπάρχουν αναφορικά με τους οικοδομικούς όρους που προβλέπουν πρόστιμα 100.000 ευρώ, καθαίρεση του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και φυλάκιση.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Άρης Πορτοσάλτε που του είπε: «Αν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις οι δομές σας... Όταν δεν επιχειρεί το κράτος να βάλει τάξη να του κάνουμε κριτική, όταν επιχειρεί πάλι να του κάνουμε κριτική».

Μάλιστα λίγο αργότερα του επεσήμανε πως: «Κριτική στην κυρία Υπουργό με την έκφραση «είναι Υπουργός γούτσου, γούτσου» δεν γίνεται», με τον κ. Γιαννόπουλο να απαντά απλά «σας ευχαριστούμε που μας αγαπάτε».