Μάθε πώς μπορείς να βοηθήσεις στο να κάνουμε τις γειτονιές μας πιο όμορφες

Newsroom
Μάθε πώς μπορείς να βοηθήσεις στο να κάνουμε τις γειτονιές μας πιο όμορφες
Η αγαπημένη μας μπύρα FIX Hellas μας εμπνέει να κρατήσουμε τα καλύτερα από το παρελθόν και να χτίσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον, ξεκινώντας από τις γειτονιές μας.

Ο κόσμος έχει ταυτίσει την μπύρα FIX Hellas με όμορφες και ξένοιαστες στιγμές. Με δυο φίλους που παρακολουθούν ποδόσφαιρο και τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους μετά από ένα γκολ της ομάδας τους. Με μια παρέα που τρώει σε μια ταβέρνα, πλάι στην αμμουδιά και εύχεται με υψωμένα ποτήρια να μην τελειώσει ποτέ το καλοκαίρι. Με τρεις φοιτητές που μόλις τελείωσαν την εξεταστική τους και πίνουν παγωμένες μπύρες, κάνοντας όνειρα για το μέλλον. Από το 1864 μέχρι σήμερα, η FIX Hellas είναι συνυφασμένη με τον ελληνικό τρόπο ζωής και τις πιο όμορφες στιγμές της καθημερινότητάς μας.

Επίκεντρο της φετινής της καμπάνιας είναι κάτι εξίσου όμορφο. Είναι οι γειτονιές μας. Οι πλατείες που παίξαμε για πρώτη φορά μπάλα. Οι δρόμοι στους οποίους συναντάμε τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Τα μαγαζιά που κάναμε στέκια και έχουμε ταυτίσει με τις πιο έντονες στιγμές μας. Οι γειτονιές μας είναι τα μέρη που μεγαλώσαμε, αγαπήσαμε και νιώθουμε δικά μας. Είναι το σπίτι μας.

.....

Για αυτό και η FIX Hellas αποφάσισε να ομορφύνει τις γειτονιές μας, απομακρύνοντας τα σκουπίδια από τους δρόμους τους και γεμίζοντάς τες με πράσινο. Έτσι ώστε, η αγάπη μας για αυτές να μην πηγάζει μόνο από τη ζεστασιά που μας δημιουργεί η οικειότητά τους, αλλά και από την εικόνα τους. Για να το πετύχει αυτό, η FIX Hellas στηρίζει τον περιβαλλοντικό οργανισμό We4All και το εθελοντικό κίνημα Save Your Hood θέτοντας νέους, «πράσινους» στόχους και σε καλεί να γίνεις και εσύ μέρος αυτής της αποστολής, μπαίνοντας ταυτόχρονα σε κλήρωση για να κερδίσεις μοναδικά δώρα.

Tι χρειάζεται να κάνεις προκειμένου να συμμετέχεις στην αποστολή της FIX Hellas;

Βρες τον μοναδικό κωδικό σε κάθε συσκευασία FIX Hellas (κάτω από το καπάκι στις φιάλες ή το δαχτυλίδι στα κουτιά) με τη σχετική σήμανση και συμπλήρωσε τον κωδικό και τα στοιχεία σου στη σχετική φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται στο site (https://geitoniesfix.gr/troulokal). Με αυτόν τον απλό τρόπο, γίνεσαι μέρος της αποστολής της FIX Hellas, ενώ παράλληλα μπαίνεις στην κλήρωση για εβδομαδιαίες και μηνιαίες κληρώσεις που θα αναδείξουν συνολικά πάνω από 500 τυχερούς μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Στόχος της δράσης είναι, μέχρι τον Σεπτέμβριο με τη βοήθεια της We4All, να έχουν πραγματοποιηθεί 2.500 φυτεύσεις σε τουλάχιστον 6 γειτονιές της Αττικής, καθώς και σε περιοχές της βόρειας Εύβοιας, που δοκιμάστηκε πρόσφατα. Παράλληλα, η FΙΧ Hellas στηρίζει τον σκοπό του πανελλαδικού κινήματος Save Your Hood, και αναλαμβάνει τον καθαρισμό 8 αστικών περιοχών σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

H We4All

......

Πρόκειται για Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό που ιδρύθηκε για να βοηθήσει τον πλανήτη να θεραπευτεί και να θυμίσει στους ανθρώπους ότι η Γη είναι το σπίτι μας, προτού να είναι αργά. Η δράση του ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής, οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα όχι μόνο υλικές ζημιές, αλλά και σημαντικές απώλειες ανθρώπινων ζωών. Από τότε, ο Περιβαλλοντικός Οργανισμός We4All έχει φυτέψει 103.517 νέα δέντρα, τα οποία απελευθερώνουν καθημερινά 33.125.440gr οξυγόνου.

Το Save Your Hood

......

Το εθελοντικό κίνημα Save Your Hood ενδυναμώνει πρωτοβουλίες και δίνει στους πολίτες τα μέσα να δράσουν, παρέχοντας κοινό έδαφος όπου όλοι μπορούν να εκφράσουν τις ιδέες και τις ανησυχίες τους και να ενδυναμώσουν ο ένας τον άλλον για πιο υγιείς γειτονιές. Μετράει 34.985 εθελοντές σε Ελλάδα και Κύπρο, οι οποίοι έχουν μαζέψει 9.562.900 λίτρα (πάνω από 4 πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων σκουπίδια), από τις γειτονιές μας, σε περιοχές που φτάνουν το 70% της Ελλάδας.

Εν κατακλείδι

Κάθε γειτονιά έχει μια ιστορία να διηγηθεί και ακόμη περισσότερες να δημιουργήσει. Η FIX Hellas σε καλεί να συμμετέχεις στην αποστολή της και να αλλάξεις την εικόνα της γειτονιάς σου, απαλλάσσοντάς την από σκουπίδια και γεμίζοντάς τη με πράσινο. Σε καλεί να κρατήσεις τα καλύτερα από το παρελθόν της γειτονιάς σου και να χτίσεις για αυτήν, για σένα και τους συνανθρώπους σου, ένα καλύτερο μέλλον. Η ευκαιρία είναι στα χέρια σου.