Οι φαν της πίτσας Domino's έπαθαν σοκ όταν διαπίστωσαν πόσες θερμίδες έχει το ντιπ σκόρδου και βοτάνων

Newsroom
Οι φαν της πίτσας Domino's έπαθαν σοκ όταν διαπίστωσαν πόσες θερμίδες έχει το ντιπ σκόρδου και βοτάνων
Κανένας δεν μπορεί να φανταστεί πόσες θερμίδες μπορεί να έχει μια συνοδευτική σάλτσα στην πίτσα.

Η πίτσα από μόνη της είναι ένα φαγητό που δεν συνίσταται στους ανθρώπους που κάνουν διατροφή. Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι την λατρεύουν, ιδιαίτερα όταν συνοδεύεται από κάποια σάλτσα, όπως αυτές που σερβίρουν οι Domino's. Έτσι γνωρίζουν ότι όταν παραγγέλνουν πίτσα, θα καταναλώσουν αρκετές θερμίδες.

Εκείνο πάντως, που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν είναι πόσες θερμίδες έχει το διάσημο ντιπ σκόρδου και βοτάνων της Domino. Αρκετοί χρήστες στα social media έμειναν σοκαρισμένοι όταν ανακάλυψαν πόσες θερμίδες έχει η νόστιμη συνοδευτική σάλτσα.

Ντιπ σκόρδου

Οι μεγάλες μερίδες των 100 γραμμαρίων έχουν 675 θερμίδες, δηλαδή περισσότερο από το να φάει κάποιος δύο cheeseburgers McDonald's ή δύο μεγάλα κομμάτια πίτσα Domino's με πεπερόνι, σύμφωνα με τις επίσημες διατροφικές πληροφορίες της εταιρείας. Οι μικρότερες μερίδες των 25 γραμμαρίων έχουν 169 θερμίδες, ενώ η vegan έκδοση έχει 116 θερμίδες.

Ένας φαν της Domino's με μια ανάρτηση στο Twitter έγραψε: «Ένα μεγάλο ντιπ σκόρδου και βοτάνων από την Domino έχει 675 θερμίδες. Αυτό είναι πραγματικό εξωφρενικό νούμερο», ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Απογοητεύτηκα όταν ανακάλυψα ότι μια μεγάλη μερίδα με σκόρδο και βότανα από την Domino έχει 675 θερμίδες. Τα τρώω αυτά φίλε...».

Υπάρχουν όμως κι άλλες επιλογές για όσους δεν επιθυμούν να καταναλώσουν τόσες θερμίδες. Για παράδειγμα η σάλτσα μπάμπεκιου των 100 γραμμαρίων έχει 188 θερμίδες, ενώ ένα ντιπ Franks έχει μόλις 24 θερμίδες. Την ίδια ώρα η Domino's συνιστά οι μεγάλες μερίδες να μοιράζονται από τέσσερα άτομα.

Πίτσα Domino