Πορτορικανή προτρέπει τις γυναίκες να αφήσουν τον φίλο τους αν δεν πηγαίνει 5 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο 

Newsroom
Πορτορικανή προτρέπει τις γυναίκες να αφήσουν τον φίλο τους αν δεν πηγαίνει 5 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο 
Το μοντέλο από το Πουέρτο Ρίκο συμβουλεύει τις γυναίκες να απορρίπτουν τους τεμπέληδες άνδρες.

Ένα μοντέλο που μένει στη Νέα Υόρκη και έχει εμμονή με την γυμναστική προτρέπει τις γυναίκες να μην βγαίνουν ραντεβού με τεμπέληδες άνδρες και όσες έχουν συντρόφους να τους εγκαταλείψουν αν δεν πηγαίνουν πέντε φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο.

Η Σαντάνα Ροντρίγκες, που είναι γεννημένη στο Πουέρτο Ρίκο και έχει μεγαλώσει στο Μπάφαλο, εξήγησε ότι οι άντρες που αράζουν όλη μέρα στον καναπέ δεν έχουν θέση στη ζωή της, λέγοντας: «Οι σχέσεις με τεμπέληδες πρέπει να απορρίπτονται».

Η Πορτορικανή καλλονή που προσέχει το σώμα της και κάνει αυστηρή διατροφή έχει 200.000 ακόλουθους στο Instagram και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από το γυμναστήριο. Η Ροντρίγκες που έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα των Maxim, Harper's Bazaar, FHM γυμνάζεται τουλάχιστον πέντε με έξι φορές την εβδομάδα και οι πιθανοί μνηστήρες πρέπει να κάνουν το ίδιο για να έχουν ελπίδες.

«Αν ένας άντρας δεν πηγαίνει στο γυμναστήριο, σίγουρα δεν θα λειτουργήσει το μεταξύ μας. Είχα αυτή την εμπειρία να βγαίνω με έναν άντρα που δεν πήγαινε γυμναστήριο και ήταν σαν να πνιγόμουν μαζί του επειδή η ενέργειά μου είχε εξαντληθεί», εξήγησε.

Και πρόσθεσε: «Βγαίνω ραντεβού με άνδρες που έχουν αυτοπεποίθηση, σεβασμό, μου δίνουν το χώρο μου και είναι συμπονετικοί. Μου αρέσουν όσοι συνδυάζουν τις προπονήσεις στο γυμναστήριο με τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες».