Υπάλληλος των McDonald's εξηγεί γιατί πρέπει να πάντα να παραγγέλνεις 20 κοτομπουκιές και όχι 6 ή 10 (vid)

Newsroom
Υπάλληλος των McDonald's εξηγεί γιατί πρέπει να πάντα να παραγγέλνεις 20 κοτομπουκιές και όχι 6 ή 10 (vid)
Μυστικά του επαγγέλματος μοιράστηκε ένας εργαζόμενος των Mc Donald's.

Ένας υπάλληλος των Mc Donald's αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κορυφαίες συμβουλές για το πως μπορεί κάποιος να φάει φρέσκες και τραγανές κοτομπουκιές. Ο εργαζόμενος με ένα βίντεο στο TikTok τόνισε ότι ο πελάτης πρέπει να παραγγέλνει πάντα γεύμα με 20 κοτομπουκιές και ποτέ λιγότερες.

Εξήγησε ότι όσο πιο πολλές κοτομπουκιές παραγγείλει τόσο πιο φρέσκες θα είναι, διότι αν είναι λιγότερες, το προσωπικό της κουζίνας μπορεί να του σερβίρει από αυτές που έχουν περισσέψει. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι ψημένες εκείνη την ώρα, άρα δεν θα είναι τόσο φρέσκες και τραγανές.

Στο βίντεο, ο υπάλληλος βγάζει ένα τηγάνι με 20 κοτομπουκιές, οι οποίες είναι φρεσκομαγειρεμένες. Ωστόσο, αν κάποιος παραγγείλει δέκα, τότε ο επόμενος πελάτης μπορεί να δει στο πιάτο του κοτομπουκιές από αυτές που περίσσεψαν από την προηγούμενη μερίδα.

Το βίντεο έχει περισσότερες από 600.000 προβολές και εκατοντάδες σχόλια. «Δεν είναι περίεργο που όταν πήρα 10 κομμάτια δεν ήταν τόσο τραγανά όσο όταν έπαιρνα 20», σχολίασε κάποιος.

@nicaraguanjesus You’re welcome #fyp#foryou ♬ Kroll Show Spotted Ox Hostel - Comedy Central