Προσήχθησαν δύο άτομα για το άγριο μπούλινγκ στον Θύμιο Μπουγά (vid)

Newsroom
Προσήχθησαν δύο άτομα για το άγριο μπούλινγκ στον Θύμιο Μπουγά (vid)
Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, βρίσκονται ήδη δύο άτομα για την απρόκλητη επίθεση με βεγγαλικά και το βάναυσο μπούλινγκ, στον Θύμιο Μπουγά.

Δύο άτομα έχει προσαγάγει η αστυνομία και έχει οδηγήσει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, σύμφωνα με τις πληροφορίες του PatrisNews, για την απρόκλητη επίθεση με βεγγαλικά και το βάναυσο μπούλινγκ, στον Θύμιο Μπουγά, ο οποίος είναι αγνοούμενος. Είχε ζητήσει μάλιστα βοήθεια από την αστυνομία και δεν την είχε λάβει.

Οι αρχές έχουν στην κατοχή τους βίντεο που δείχνει τη δράση των δραστών και το οποίο έπαιξε στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη. Αυτό έπαιξε στην εκπομπή επεξεργασμένο, αλλά οι αρχές έχουν στην κατοχή τους το «καθαρό», όπου διακρίνονται πρόσωπα, αριθμοί κυκλοφορίας των οχημάτων και ακούγονται και οι φωνές τους.

Οι «μάγκες» πέταγαν φωτοβολίδες και μάλιστα με ευθεία βολή στο σπίτι του Θύμιου για εκφοβισμό, αλλά και για να τον αναγκάσουν να βγει έξω. Εκείνος βγήκε, μετά από ώρα με μία μαγκούρα, ωστόσο τον τράβηξαν νέο βίντεο που ανέβασαν στα social media και τον παρουσίαζαν ως μανιακό που τους κυνηγάει με ένα αλυσοπρίονο. Αποδείχθηκε περίτρανα fake news.

Ο Θύμιος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται, έχει σημάνει και silver alert μάλιστα, ενώ θα πρέπει να διενεργηθεί γιατί η αστυνομία δεν βοήθησε τον Θύμιο.