Ζήτησε από τους γιατρούς χάπια για άμβλωση, για να τα δώσει στην έγκυο σύντροφο… του εραστή της

Newsroom
Ζήτησε από τους γιατρούς χάπια για άμβλωση, για να τα δώσει στην έγκυο σύντροφο… του εραστή της
Άρρωστο σχέδιο από μια 21χρονη και τον 23χρονο εραστή της, ο οποίος δεν ήθελε να γίνει πατέρας από την… επίσημη κοπέλα του.

Σατανικό και άρρωστο μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που σκέφτηκαν να κάνει μια 21χρονη γυναίκα και ο παράνομος δεσμός της στην Αγγλία. Ζήτησε από τους γιατρούς χάπια για την άμβλωση, μόνο που ήθελε να τα δώσει ο εραστής της στην έγκυο σύντροφό του, καθώς δεν ήθελε να γίνει πατέρας.

Η Τζόρτζια Ντέι, όπως αναφέρει η Derby Telegraph, είπε επανειλημμένως ψέματα ότι είχε μείνει έγκυος για να πάρει τα χάπια για την άμβλωση. Η 21χρονη είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον άντρα που γνώριζε για χρόνια, ωστόσο η επί χρόνια και επίσημη σύντροφός του, έμεινε έγκυος.

Ο 23χρονος δεν ήθελε το παιδί και την πίεζε να κάνει έκτρωση, ωστόσο η κοπέλα ήθελε να το κρατήσει. Τότε ο σύντροφός της κατέφυγε σε φίλες του (ή «φίλες») φτάνοντας ακόμα και στο σημείο να προσφέρει λεφτά, για να του βρουν χάπια άμβλωσης.

Η Ντέι βέβαια, η ερωμένη του, προσφέρθηκε να το κάνει τσάμπα. Τηλεφώνησε στη Βρετανική Συμβουλευτική Υπηρεσία Εγκυμοσύνης- η οποία λειτούργησε στην εποχή του κορονοϊού- λέγοντας πως είναι έγκυος και της συνταγογράφησαν χάπια άμβλωσης σε πρώιμο στάδιο.

Η Ντέι παράλληλα είχε κάνει έρευνα στο διαδίκτυο αναζητώντας «χάπια άμβλωσης», δίνοντας χάπια άμβλωσης σε άλλον», «άντρας άλλαξε τα χάπια της έγκυου συζύγου του με χάπια άμβλωσης» και «μέγεθος μωρούς σε τέσσερις εβδομάδες». Είχε κάνει μάλιστα και έρευνα για το αν ήταν παράνομα τα χάπια άμβλωσης.

2

Το σχέδιο τους όμως δεν άργησε να αποκαλυφθεί, όταν η έγκυος κοπέλα βρήκε το κουτί με τα χάπια άμβλωσης κάτω από το κρεβάτι της.

Η Ντέι υποστήριξε στη συνέχεια ότι «νόμιζα ότι ήμουν έγκυος, και παρήγγειλα τα δισκία, αλλά μέχρι να φτάσουν, είχε έρθει η περίοδός μου», ενώ είπε στη συνέχεια, πως της τα ζήτησε ο 23χρονος και απλά «δεν ξέρω γιατί, αλλά του τα έδωσα».

Όλοι κατάλαβαν πως ήταν απλά για φθηνή δικαιολογία. Ο 23χρονος αργότερα ομολόγησε την ενοχή του στη συνωμοσία για την απόκτηση των χαπιών για αποβολή. Μάλιστα… αθωώθηκε και η έγκυος κοπέλα γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι.

Η δικηγόρος Lauren Fisher, υπερασπιζόμενη την πελάτισσά της, είπε πως έκανε ένα «τρομερό λάθος», δεν είχε διαπράξει καμία άλλη παράβαση στη ζωή της και είχε δείξει πραγματική μεταμέλεια. Επικαλέστηκε το νεαρό της ηλικίας της.

Καταδικάστηκε εν τέλει σε ποινή 12 μηνών με αναστολή για 18 μήνες και σε κοινωφελή εργασία για 120 ώρες, δίχως φυσικά πληρωμή.