Έπαιζε τους ίδιους αριθμούς για χρόνια, μια φορά τους άλλαξε και έχασε 4,2 εκατ. ευρώ

Newsroom
Έπαιζε τους ίδιους αριθμούς για χρόνια, μια φορά τους άλλαξε και έχασε 4,2 εκατ. ευρώ
Τρομερή γκίνια… Η τύχη της γύρισε την πλάτη, αλλά θα… γυρίσει. Της το ευχόμαστε.

Απίστευτη… γκαντεμιά για τη Λόρνα Χαρτ. Είναι ακριβώς αυτό που λέμε πως η τύχη της γύρισε την πλάτη. Η σύζυγος και μητέρα έπαιζε για χρόνια τους ίδιους αριθμούς στο EuroMillions, ωστόσο της ήρθε να τους αλλάξει μια φορά και να πάει σε μια τυχαία επιλογή. Εκείνη η φορά όμως ήταν και η… μοιραία, καθώς βγήκαν οι αριθμοί της. Αυτοί που έπαιζε συνεχώς. Πόσο θα έπαιρνε; Κρατηθείτε: 3,6 εκατομμύρια λίρες ή αλλιώς 4,2 εκατομμύρια ευρώ.

Η Λόρνα Χαρτ έπαιζε στο EuroMillions τους 3, 25, 27, 28 και 29. Είναι κάτι νομίζουμε που κάνουν πολλοί. Αποφάσισε όμως να πάει με μια τυχαία επιλογή αριθμών τούτη τη φορά. Το επόμενο πρωί μπήκε στο ίντερνετ για να τσεκάρει τους αριθμούς και συνειδητοποίησε πως θα ήταν εκατομμυριούχα αν έπαιζε και αυτή τη φορά τους «τυχερούς» αριθμούς της. είναι όπως στο στοίχημα. Κάνεις την πρόβλεψή σου, δεν παίζεις και βγαίνουν. Την επόμενη που θα παίξεις θα… στραβώσει.

2

«Θα είχα πάρει 3,6 εκατομμύρια λίρες, αλλά έβαλα αυτούς τους αριθμούς σε άλλο παιχνίδι» είπε η Λόρνα και συμπλήρωσε: «Επιλέγω αυτούς τους αριθμούς κάθε εβδομάδα γιατί είναι σημαντικοί: Ο ένας είναι την ημέρα που γνώρισα τον τωρινό μου σύντροφο, ο άλλος είναι τα γενέθλια της κόρης μου, ο άλλος είναι η μέρα που ερωτεύτηκα τον σύντροφό μου κτλ.».

Η Λόρνα παίζει στο EuroMillions κάθε εβδομάδα από τότε που ξεκίνησε και ονειρευόταν να κερδίσει για να αγοράσει το δικό της σπίτι: «Είμαι ανάπηρη, έχω μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα, οπότε θα είχε κάνει μεγάλη διαφορά στη ζωή μου. Έπρεπε να εγκαταλείψω τη δουλειά πριν από περίπου οκτώ χρόνια, ήταν μια πολύ κρίση ζωής. Πέρασα αρκετά δύσκολα. Αυτά τα χρήματα θα σήμαιναν πολλά για μένα και θα έδιναν μια ασφάλεια. Θα είχα αγοράσει το δικό μου σπίτι, καθώς τώρα νοικιάζω».

Στη συνέχεια προσπάθησε να δει τη θετική πλευρά, λέγοντας: «Τουλάχιστον έχω οικογένεια και φίλους. Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό».