H Sony ανακοίνωσε τα νέα ασύρματα ακουστικά της WH-1000XM5 με ακόμη καλύτερο noise cancellation (vid)

H Sony ανακοίνωσε τα νέα ασύρματα ακουστικά της WH-1000XM5 με ακόμη καλύτερο noise cancellation (vid)
Πιστή στο όραμά της, η ιαπωνική εταιρεία ρίχνει στην αγορά το νεότερο μοντέλο.

Η σειρά WH-1000XM είναι η κορυφαία της Sony για την mainstream αγορά και έχει στόχο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή απόδοση σε όσους θέλουν να απολαύσουν την μουσική ή τις ταινίες τους χωρίς… ενοχλήσεις.

Τα WH-1000XM5 είναι το νεότερο μοντέλο της σειράς και έρχονται με βελτιωμένο σχεδιασμό και ακόμη καλύτερη εξουδετέρωση θορύβου. Η τιμή τους ορίστηκε στα 399,99 δολάρια και θα είναι διαθέσιμα από τις 20 Μαΐου. Την βελτίωση στα της εξουδετέρωσης θορύβου πέτυχε η ιαπωνική εταιρεία με την ενσωμάτωση ενός δεύτερου επεξεργαστή που έχει στόχο να βοηθάει ακόμη και στην καθημερινή βόλτα στην πόλη, στα ΜΜΜ κτλ.

Ο σχεδιασμός τους είναι κάπως διαφορετικός από τα προηγούμενα μοντέλα και παραπέμπει περισσότερο στα premium AirPods της Apple. Τα μικρόφωνα έχουν μεταφερθεί περιμετρικά στα ear cups και στο headband έχει αξιοποιηθεί ένα νέο συνθετικό δέρμα.

Στα του ελέγχου, δεν έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα, με τις κλασικές κινήσεις και επαφές στα ακουστικά δίνονται οι κατάλληλες εντολές για μετάβαση από το ANC σε ambient mode. Μικρότεροι είναι πλέον οι οδηγοί (στα 30mm), ενώ υποστηρίζονται και όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά της Sony όπως LDAC, DSEE, Extreme upscaling, 360 Reality Audio και Speak to Chat.

Σε ό,τι αφορά την ενέργεια, η μπαταρία τους προσφέρει 30 ώρες λειτουργίας μετά από μία πλήρη φόρτιση, ενώ με μόλις 3 λεπτά με το USB Power Delivery (PD) μπορείτε να εξασφαλίσετε 3 ώρες «ζωής».

Στο πακέτο αγοράς θα περιλαμβάνεται -όπως συνηθίζεται- μία πτυσσόμενη θήκη μεταφοράς.

Αναμένονται στην Ελλάδα στα τέλη του μήνα.