Απολαυστικός διάλογος στη Βουλή Βίτσα-Γκιόκα: «Το τσάι, που θέλεις να σου μιλάνε στον πληθυντικό, σερβίρεται στο κυλικείο»

Newsroom
Απολαυστικός διάλογος στη Βουλή Βίτσα-Γκιόκα: «Το τσάι, που θέλεις να σου μιλάνε στον πληθυντικό, σερβίρεται στο κυλικείο»
Ένας ιδιότυπος διάλογος μέσα στη Βουλή από τον Βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Γκιόκα και αυτόν του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα.

Η κριτική του ΚΚΕ και του Γιάννη Γκιόκα στη Βουλή στις Κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ για την ενίσχυση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ελλάδα, έφεραν την αντίδραση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος μάλιστα είχε έναν επικό διάλογο με τον συνάδελφό του ΚΚΕ, που φαίνεται δεν του άρεσε που του απευθύνθηκε στον ενικό.

Αναλυτικά ο διάλογος που είχαν οι δύο άντρες:

Δ. Βίτσας: Αγαπητέ μου φίλε, για να το λες σωστά η δική μας πρόταση στην Κρήτη ήταν να φτιαχτεί μεγάλος ελληνικός ναύσταθμός. Να έχουμε ναύσταθμο στη Σαλαμίνα , να έχουμε ναύσταθμο στην Κρήτη και να γίνει ένα τρίγωνο. Να το λέτε σωστά και να μην λέτε απλά για μια ακόμα βάση στη Κρήτη.

Γ. Γκιόκας: Τι λέτε;

Δ. Βίτσας: Στο εξηγώ. Το ακούς; Δεν καταλαβαίνεις; Ελληνικός ναύσταθμος. Τώρα δεν μπορείς να καταλάβεις . Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τα ανταλλάγματα

Φωνές από τον Γ. Γκιόκα

Δ. Βίτσας: Να ηρεμήσεις.

Γ. Γκιόκας: Εγώ; εσείς μιλάτε στον ενικό

Δ. Βίτσας: Δεν μπορώ να σου μιλήσω στον ενικό; Τι είναι ο ενικός δεν κατάλαβα; Το τσάι – αν θέλεις να σου μιλάνε μόνο στον πληθυντικό - σερβίρεται στο κυλικείο . Τέτοιες εξυπνάδες; Σου μιλάω γενικά και μου απαντάς για κοτσάνες.