Άγρια κόντρα μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στο ΑΠΘ: «Ως εδώ με τη στημένη ένταση- Δεν είναι ντροπή είναι συνενοχή» (vids)

Newsroom
Άγρια κόντρα μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στο ΑΠΘ: «Ως εδώ με τη στημένη ένταση- Δεν είναι ντροπή είναι συνενοχή» (vids)
Στα «μαχαίρια» Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τα επεισόδια στο ΑΠΘ.

«Ανταλλαγή» ανακοινώσεων και ευθυνών από Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα βάναυσα επεισόδια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης!

Η Νέα Δημοκρατία ανέφερε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν έβγαλε ούτε μια ανακοίνωση για την επιδρομή των μπαχαλάκηδων με βαριοπούλες και την καταστροφή του χώρου όπου κατασκευαζόταν βιβλιοθήκη στο ΑΠΘ, βγήκε σήμερα δια της νεολαίας του να καταγγείλει την αστυνομία, που είναι εκεί προκειμένου να προστατέψει το χώρο και να τον αποδώσει στις πανεπιστημιακές αρχές και τους φοιτητές.

Ο κ. Τσίπρας που κάνει δηλώσεις για τα πάντα, δεν έβγαλε μιλιά για τις εικόνες που προσβάλλουν, τα ίδια τα ελληνικά πανεπιστήμια.
Είναι ντροπή, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καλύπτει τους καταστροφείς. Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στην ανομία και να συνδράμει τις πανεπιστημιακές αρχές του ΑΠΘ ώστε ο χώρος που με το “έτσι θέλω” βρισκόταν υπό κατάληψη επί 34 χρόνια, να γίνει χώρος μόρφωσης και πολιτισμού»!

«Ως εδώ με τις φτηνές προβοκάτσιες και τη στημένη ένταση»

Στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα της ανομίας και της διάλυσης της δημόσιας παιδείας, προσπαθεί να υπερκαλύψει το αδιέξοδό της καταφεύγοντας στη συκοφαντία. Έχοντας την κυρία ευθύνη για τη μετατροπή του ΑΠΘ σε πεδίο μάχης επενδύει στην πόλωση και στην καταστροφή. Θα όφειλε να είναι πιο προσεκτική.

Ειδικά σήμερα που ένας νέος άνθρωπος που έμεινε προφυλακισμένος για μήνες απαλλάχθηκε οριστικά από τις κατασκευασμένες κατηγορίες σε βάρος του για τα θλιβερά γεγονότα της Νέας Σμύρνης. Ως εδώ με τις φτηνές προβοκάτσιες και τη στημένη ένταση. Πριν να είναι αργά».

«Δεν είναι απλώς ντροπή, είναι συνενοχή»

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε, αναφέροντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ άργησε αλλά τελικά έβγαλε ανακοίνωση για τους μπαχαλάκηδες με τις βαριοπούλες που κατέστρεψαν τη βιβλιοθήκη που κατασκευαζόταν στο ΑΠΘ», επισημαίνει σε νεότερη ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Και επισημαίνει: «Όχι φυσικά για να τους καταγγείλει αλλά για να τους καλύψει πλήρως. Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απλώς ντροπή, είναι συνενοχή!».