Γιος θύματος στη Μονεμβασιά: «Δουλεύω delivery και είδα το σκηνικό μπροστά μου, τον πατέρα μου αιμόφυρτο στον δρόμο» (vid)

Newsroom
Γιος θύματος στη Μονεμβασιά: «Δουλεύω delivery και είδα το σκηνικό μπροστά μου, τον πατέρα μου αιμόφυρτο στον δρόμο» (vid)
Ο γιος του ενός θύματος τόνισε πως εκείνη την στιγμή δούλευε και ξαφνικά είδε τον πατέρα του αιμόφυρτο στο δρόμο, σχεδόν 300 μέτρα από το σημείο της σύγκρουσης.

Νεκροί είναι δυο αναβάτες μηχανής στην Μονεμβασιά, έπειτα από σοκαριστικό περιστατικό με οδηγό αυτοκινήτου, ο οποίος ήταν σε κατάσταση αμόκ. Ο οδηγός χτύπησε το μηχανάκι σχεδόν σταθμευμένο με δυο αναβάτες με αποτέλεσμα ο ένας να έχει χτυπήσει σοβαρά και να κείτεται στο έδαφος ενώ τον άλλον αναβάτη συνέχιζε να τον τραβάει έως και 300 μέτρα.

Στην συνέχεια ο οδηγός αυτοκινήτου έκανε αναστροφή και χτύπησε τον ήδη χτυπημένο αναβάτη, παρασύροντας τον άλλα 200 μέτρα. Στη συνέχεια πήγε στον δεύτερο αναβάτη που είναι στην άσφαλτο στο κέντρο της Μονεμβασιάς και τον έσυρε επίσης κάτω από το αυτοκίνητο για πολλά μέτρα.

Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό πως νεκρός είναι ο ένας από τους δυο αναβάτες, τελικά έχουν πεθάνει και οι δυο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Γιος θύματος: «Εγώ δούλευα και είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στον δρόμο»

Μάλιστα ο γιος του ενός θύματος, μίλησε στην εκπομπή «ΣΚ παρέα».

«Ξαφνικά, χωρίς να φταίνε δυο άνθρωποι έφυγαν από αυτό τον κόσμο εντελώς βασανιστικά και άδικα. Τους χτύπησε από πίσω λογικά, ένας παλαβός, δεν ξέρω, δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω. Τι να σας πω. Το θέμα είναι πως το κακό έγινε. Τι να σας πω. Ο άνθρωπος μπορεί να είχε μεθύσει. Δεν ήμουν μαζί του, εγώ δούλευα και είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στον δρόμο. Δουλεύω delivery στην περιοχή και το είδα το σκηνικό μπροστά μου. Είδα τον πατέρα μου πέντε λεπτά πριν γίνει και μετά τον είδα αιμόφυρτο στο έδαφος. Ήταν οδηγός και τον είδα 300 μέτρα μακριά από το σημείο που έγινε η επαφή με την σύγκρουση να το πούμε έτσι. Τον παρέσυρε 300 μέτρα σχεδόν και μετά παρέσυρε και τον άλλο άνθρωπο», ανέφερε ο γιος του θύματος, ο οποίος είναι σε κατάσταση σοκ.

«Ήταν σε κατάσταση αμόκ και πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα και σπινιάροντας», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς κ. Σταύρος Χρηστάκος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ανέφερε ακόμη ότι το οδόστρωμα έχει γεμίσει με αίματα στα σημεία όπου παρέσυρε τους αναβάτες της μηχανής.

Ο κ. Χρηστάκης είπε ότι το πιο πιθανό ήταν πως ο οδηγός και τα θύματα γνωρίζονταν καθώς είναι όλοι κάτοικοι της Μονεμβασιάς που έχει περίπου 1000 κατοίκους.