Μονεμβασιά: Οδηγός παρέσυρε επιβάτες μηχανής, χτύπησε τον ένα και γύρισε για να σύρει και τον άλλο

Newsroom
Μονεμβασιά: Οδηγός παρέσυρε επιβάτες μηχανής, χτύπησε τον ένα και γύρισε για να σύρει και τον άλλο
Ο οδηγός τράκαρε και με το περιπολικό στην προσπάθεια της αστυνομίας να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του.

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το Σάββατο (7/5) το βράδυ στη Μονεμβασιά.

Συγκεκριμένα, οδηγός αυτοκινήτου χτύπησε ένα μηχανάκι σχεδόν σταθμευμένο με δυο αναβάτες με αποτέλεσμα ο ένας να έχει χτυπήσει σοβαρά και να κείτεται στο έδαφος ενώ τον άλλον αναβάτη συνέχιζε να τον τραβάει έως και 300 μέτρα.

Στην συνέχεια ο οδηγός αυτοκινήτου έκανε αναστροφή και χτύπησε τον ήδη χτυπημένο αναβάτη, παρασύροντας τον άλλα 200μ. Στη συνέχεια πήγε στον δεύτερο αναβάτη που είναι στην άσφαλτο στο κέντρο της Μονεμβασιάς και τον έσυρε επίσης κάτω από το αυτοκίνητο για πολλά μέτρα.

Ο κόσμος της πόλης έντρομος κάλεσε την αστυνομία η οποία έκανε μεγάλη προσπάθεια για να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του αυτοκίνητου, όπου στο τέλος έριξε το περιπολικό επάνω στο αυτοκίνητο του 45χρονου για να καταφέρει να τον σταματήσει, στην συνέχεια και ένας πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου που σκορπούσε θάνατο και τρόμο, αναφέρει το spartanews.gr.

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας

Όσοι ήταν μπροστά στο περιστατικό έτρεχαν να κρυφτούν έντρομοι, διότι φοβόντουσαν για την ίδια τους την ζωή. Ένας άνδρας είναι νεκρός και ένας τραυματισμένος από το συμβάν, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί και κρατείται.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρχε κάποια διένεξη μεταξύ των δυο αναβατών της μοτοσικλέτας και του οδηγού του αυτοκινήτου. Και οι τρεις είναι κάτοικοι της Μονεμβασιάς.