Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Την έσφιξα χωρίς να καταλάβω πόσο» φέρεται να είπε ο δράστης, το παραπλανητικό sms (vid)

Newsroom
Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Την έσφιξα χωρίς να καταλάβω πόσο» φέρεται να είπε ο δράστης, το παραπλανητικό sms (vid)
Αφού έπνιξε τη γυναίκα του μέσα στο φαρμακείο, ο 55χρονος ζήτησε από την υπάλληλο να του φέρει τα δεύτερα κλειδιά.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία της 43χρονης φαρμακοποιού στην Καβάλα από τον 55χρονο σύζυγο της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος επισκέπτονται την οικία της άτυχης 43χρονης.

Τι φέρεται να είπε ο δράστης στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με τo συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο 55χρονος μιλώντας στους αστυνομικούς που τον επισκέφθηκαν στο κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν με τραύματα στα χέρια και στο λαιμό, ανέφερε ότι:

«Βρισκόμασταν με την Αίντα στο κουζινάκι του φαρμακείου. Λογομαχήσαμε. Προσπάθησα να την πείσω άλλη μία φορά να μη φύγει. Μου είπε ότι «θα ζητήσω διαζύγιο». Φοβήθηκα ότι δε θα ξαναέβλεπα τα παιδιά μου. Την έσφιξα στο λαιμό χωρίς να καταλάβω πόσο δυνατά. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή αποφάσισα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Δεν ήθελα να την σκοτώσω».

Το παραπλανητικό SMS

Ο δράστης, μετά την αποτρόπαια πράξη του, έστειλε στην υπάλληλο του φαρμακείου ένα sms από το κινητό της συζύγπυ του ώστε να την καθησυχάσει και να μην αναζητήσει την άτυχη γυναίκα. «Όλα καλά, είμαστε στον μηχανικό και ψάχνουμε σπίτι, φιλάκια», έγραφε στο μήνυμα.

Τα δεύτερα κλειδιά

Αφού έπνιξε τη γυναίκα του μέσα στο φαρμακείο, ο 55χρονος ζήτησε από την υπάλληλο να του φέρει τα δεύτερα κλειδιά, σύμφωνα με την μαρτυρία της ίδιας.

«"Όλα καλά, είμαστε στον μηχανικό και ψάχνουμε σπίτι, φιλάκια", κάπως έτσι μου έγραψε. Στο viber μιλούσαμε και με παραξένεψε και το γεγονός ότι δεν απάντησε στις κλήσεις μου ή να με καλέσει πίσω. Συνήθως το έκανε. Με πήρε ο ίδιος και μου λέει θέλω τα δεύτερα κλειδιά, δεν λειτουργούσε ο μηχανισμός. Τον είδα λίγο κάπως όταν ήρθε να τα πάρει. Λέω μπορεί να διαφωνούσαν ή οτιδήποτε. Δεν μπορείς να ξέρεις. Από τις 18:00 και μετά όταν κατέβηκαν τα ρολά με κάλεσαν κάποιοι πελάτες του φαρμακείου και μου λένε ότι είναι κλειστό το φαρμακείο. Εκεί άρχισα να θορυβούμαι. Κάλεσα δεν απάντησε εκείνη, κάλεσα τον ίδιο, απάντησε και μου λέει εντάξει όλα καλά, μην ανησυχείς. Μου είπε να πω στον κόσμο που έρχεται και βλέπει ότι είναι κλειστά, να έρθουν αύριο», είπε η υπάλληλος.

Ο συζυγοκτόνος της 43χρονης, αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα Καβάλας.