Οικογένεια άφησε… βουνό σκουπιδιών σε κατάστημα KFC εξαγριώνοντας τους άλλους πελάτες

Newsroom
Οικογένεια άφησε… βουνό σκουπιδιών σε κατάστημα KFC εξαγριώνοντας τους άλλους πελάτες
Πήγαν οικογενειακώς για φαγητό σε KFC στο Ριάντ αλλά άφησαν πίσω τους σωρούς από σκουπίδια.

Αγανακτισμένο είναι το διαδίκτυο από τη σωρό σκουπιδιών που άφησε πίσω της μια οικογένεια που βρέθηκε για φαγητό σε κατάστημα KFC, σε εμπορικού κέντρο του Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Η εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο φόρουμ «Trashy» του Reddit δείχνουν ένα… βουνό από σκουπίδια απλωμένα σε τρία τραπέζια. Υπολείμματα φαγητού, μπουκάλια αναψυκτικών, χάρτινες συσκευασίες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς βρίσκονται τόσο πάνω στα τραπέζια αλλά και στο πάτωμα.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο Reddit από έναν χρήστη και τα σχόλια έχουν πάρει… φωτιά. Όπως αναφέρει ο χρήστης, το θέαμα αυτό οφείλεται σε μια οικογένεια περίπου 8-10 ατόμων. «Σοκαρίστηκα όταν είδαν πόσα σκουπίδια άφησαν πίσω τους. Ήταν τόσο βρώμικα που χρειάστηκαν τρεις εργάτες για να καθαρίσουν», είπε στο Newsweek.

Η ρίψη σκουπιδιών είναι παράνομη στη Σαουδική Αραβία και μπορεί να κοστίσει στους παραβάτες πρόστιμα έως και 500 σαουδαραβικά ριάλ (105 £) για την πρώτη παράβαση και διπλάσιο ποσό για τους επαναλαμβανόμενους παραβάτες.

«Νιώθω άσχημα για τους εργάτες που έχουν καθημερινά να αντιμετωπίζουν τέτοιους πελάτες. Δεν είναι τόσο δύσκολο να πας και να πετάξεις τα σκουπίδια σου», σχολίασε ένας χρήστης του Reddit, ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Υπάρχει ένας θεϊκός κάδος λίγα μέτρα μακριά. Η τεμπελιά κάποιων ανθρώπων με εκπλήσσει».

Ένας τρίτος σχολίασε: «Τουλάχιστον άφησαν ένα κουλούρι στο πάτωμα για να απορροφήσει το αναψυκτικό που έριξαν».

Σκουπίδια σε KFC