Σάλος με ανάρτηση δημοσιογράφου κατά της Μάγδας Φύσσα και κύμα συμπαράστασης: «Δεν λύγισε, δεν φοβήθηκε»

Newsroom
Σάλος με ανάρτηση δημοσιογράφου κατά της Μάγδας Φύσσα και κύμα συμπαράστασης: «Δεν λύγισε, δεν φοβήθηκε»
Η ανάρτηση της Λίνας Κλείτου για την στάση της Μάγδας Φύσσα, προκάλεσε πολλες αντιδράσεις στα social media.

Σάλος έχει δημιουργηθεί από χθες με μία ανάρτηση της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου σχετικά με την στάση της Μάγδας Φύσσα, την ημέρα της ανακοίνωσης της απόφασης για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Θυμίζουμε πως η μητέρα του δολοφονημένου από την Χρυσή Αυγή, Παύλου Φύσσα συμπαραστάθηκε στους γονείς του ακτιβιστή όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν χάσει τα παιδιά τους (π.χ της Ελένης Τοπαλούδη), αντιδρώντας στην αθώωση των αστυνομικών που εμπλέκονταν στην υπόθεση.

Θεώρησε σωστό να συγκρίνει την αντίδραση της Μάγδας Φύσσας με αυτή του δολοφονημένου από την 17 Νοέμβρη, Θάνου Αξαρλιάν, λες και υπάρχει κάποιος κανόνας για το πως πρέπει να αντιδρούν οι γονείς στις απώλειες των παιδιών τους.

«Υπάρχει η μάνα Αξαρλιάν. Υπάρχει και η μάνα Φυσσά. Υπάρχει ο βουβός θρήνος, της πρώτης. Υπάρχει και ο παρεμβατικός πόνος της δεύτερης, που καταλήγει ανερμάτιστη πολιτική πλατφόρμα. Κάπου εκεί, τον σεβασμό που κερδίζει η πρώτη, τον χάνει η δεύτερη. Μαθήματα ζωής...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτησή της αυτή, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media, με το επίθεση «Φύσσα» να είναι πρώτο trend στο Twitter το πρωί της Πέμπτης...

Δείτε τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις...