Η φωτογραφία που ανατρέπει ό,τι πιστεύαμε για το Κωνσταντίνου και Ελένης: «Η ζωή μου είναι ένα ψέμα»

Η φωτογραφία που ανατρέπει ό,τι πιστεύαμε για το Κωνσταντίνου και Ελένης: «Η ζωή μου είναι ένα ψέμα»
Μια backstage φωτογραφία από το μέρος που γυριζόταν η θρυλική σειρά του ANT1 έκανε τους χρήστες των social media να αναθεωρήσουν.

Και ποιος δεν έχει δει Κωνσταντίνου και Ελένης; Τα επεισόδια της θρυλικής - πλέον - σειράς του ΑΝΤ1 έχουν προβληθεί εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, φορές και πολλοί έχουν μάθει απ' έξω ακόμη και τους διαλόγους των πρωταγωνιστών. Πρόκειται ουσιαστικά για τα δικά μας «Φιλαράκια», τη σειρά δηλαδή που όσες φορές κι αν τη δεις, δεν θα τη βαρεθείς ποτέ.

Ο Κωνσταντίνος, η Ελένη, ο Μάνθος, η Πέγκυ, ο Νικόλας και η Ματίνα έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια, όμως, μία φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο ελληνικό Reddit ήρθε για να αλλάξει τα όσα πιστεύαμε για το σίριαλ του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά.

Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε παρακολουθώντας τη σειρά, το μεγαλύτερο μέρος του σεναρίου αφορούσε το νεοκλασικό στο Μαρούσι, το οποίο διεκδικούσαν ο Κατακουζηνός και η Βλαχάκη. Υπήρχε, όμως, ένα ακόμη σπίτι, το οποίο βλέπαμε συχνά στα επεισόδια, κι αυτό δεν ήταν άλλο από το διαμέρισμα του Μάνθου.

Πού βρίσκονταν τώρα αυτά τα δύο σπίτια και τι απόσταση είχαν; Μόλις μερικά βήματα, μιας και αποτελούσαν και τα δύο μέρος του σκηνικού στα στούντιο του ΑΝΤ1.

«Μια γειτονιά ήταν με τον Μάνθο τελικά», «Νόμιζα ότι ήταν κανονικό σπίτι, η ζωή μου είναι ένα ψέμα», κι άλλα παρόμοια σχόλια βρίσκονται κάτω από το συγκεκριμένο post, με τους χρήστες του ελληνικού Reddit να μην μπορούν να κρύψουν την έκπληξή τους.