Της χύθηκε ο καφές και έπεσε πάνω στο περίπτερο του Βόλου (vid)

Newsroom
Της χύθηκε ο καφές και έπεσε πάνω στο περίπτερο του Βόλου (vid)
Στο χειρουργείο η άτυχη γυναίκα που βρισκόταν στο περίπτερο όταν έπεσε πάνω της ένα αυτοκίνητο.

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στον Βόλο μπροστά σε περίπτερο, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Την ώρα που η άτυχη γυναίκα έβαζε στο ψυγείο αναψυκτικά, ένα αυτοκίνητο που έφυγε από τον δρόμο κατέληξε στο περίπτερο. Η οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο περιέγραψε στους αστυνομικούς τις συνθήκες που έγινε το τροχαίο.

Η 25χρονη ανέφερε σε κατάσταση σοκ, ότι της χύθηκε ο καφές με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της που κατέληξε στο περίπτερο. Εκείνη την ώρα, ευτυχώς δεν βρίσκονταν κάποιος μπροστά στο περίπτερο, ενώ μία γυναίκα, συγγενής της ιδιοκτήτριας, που βρισκόταν στην πλάγια πλευρά και έβαζε αναψυκτικά στο ψυγείο, τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Από τη σύγκρουση, το περίπτερο μετατοπίστηκε, διάφορα προϊόντα έπεσαν στον δρόμο, όπως και γλαστράκια με λουλούδια που υπήρχαν στο σημείο. Μάλιστα, από τη σύγκρουση έπεσαν και τα περισσότερα αναψυκτικά που υπήρχαν ακριβώς δίπλα στο περίπτερο και μέσα στα ψυγεία.

Η ιδιοκτήτρια τόνισε ότι την στιγμή που έπεσε το αυτοκίνητο, ένιωσε ότι έγινε σεισμός και ότι εδώ και 30 χρόνια που διατηρεί την επιχείρηση δεν της είχε συμβεί κάτι ανάλογο.

Δείτε το βίντεο του newspaper.gr