Αγγλίδα είχε λύσει το πρόβλημα της ζωής της κερδίζοντας το λαχείο, αλλά δεν το ήξερε (vid)

Newsroom
Αγγλίδα είχε λύσει το πρόβλημα της ζωής της κερδίζοντας το λαχείο, αλλά δεν το ήξερε (vid)
Για έναν χρόνο μια γυναίκα στην Αγγλία πίστευε ότι είχε πετύχει τους 5 τυχερούς αριθμούς, ενώ στην πραγματικότητα είχε πιάσει και τους 6.

Μια γυναίκα στην Αγγλία ανακάλυψε με καθυστέρηση ενός έτους ότι έλυσε το πρόβλημα της ζωής της, κερδίζοντας στο λαχείο 10.000 λίρες τον μήνα για 30 χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 40χρονη και ο 38χρονος σύντροφός της κέρδισαν σε μια κλήρωση το λαχείο, τον Μάρτιο του 2021. Το ζευγάρι δεν είχε ιδέα αρχικά τι ποσό είχε κερδίσει. Πίστευε ότι είχε «πιάσει» τους πέντε αριθμούς και συνέχισε να παίζει.

Ωστόσο, όταν η γυναίκα συνδέθηκε στο λογαριασμό της, βρήκε ένα μήνυμα που της είχε στείλει η εταιρεία τυχερών παιχνιδιών και τότε συνειδητοποίησε με έκπληξη ότι είχε πετύχει το τζακ ποτ.

«Έλαβα μια ειδοποίηση αμέσως μετά την κλήρωση που έλεγε ότι υπήρχαν καλά νέα για το δελτίο μου, αλλά υπέθεσα ότι είχα κερδίσει το πεντάρι. Συνέχισα να παίζω προτού λάβω ένα μήνυμα από την Εθνική Λοταρία που μου ζητούσε να συνδεθώ στον λογαριασμό μου και να ελέγξω τα μηνύματά μου. Σκέφτηκα ότι ίσως ήταν κάτι περίεργο και ρώτησα τον σύντροφό μου αν πίστευε ότι ήταν αληθινό ή όχι», ανέφερε η γυναίκα.

«Τελικά έλεγξα τον λογαριασμό μου και είδα ότι υπήρχαν πολλές ειδοποιήσεις. Τότε κατάλαβα ότι είχαμε κερδίσει το τζακ ποτ. Έτρεμα και μόνο στην ιδέα. Σκέφτηκα ότι ίσως ήταν αστείο και πως δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο σε μας. Το αστείο είναι ότι καθώς περίμεναν να με ειδοποιήσουν, έπρεπε να συμμετέχω σε διαδικτυακές εργασιακές συναντήσεις», πρόσθεσε.

Το ζευγάρι θα λαμβάνει κάθε μήνα 10.000 λίρες για 30 χρόνια. Μετακόμισαν ήδη σε νέο σπίτι, ενώ η γυναίκα παράτησε την δουλειά της. Τα χρήματα αυτά αναμένεται να τους αλλάξουν τη ζωή.