Επιβεβαιώθηκε πως σκοτώθηκε ο Μιχαήλ του Τάγματος Αζόφ που είχε μιλήσει στη Βουλή

Newsroom
Επιβεβαιώθηκε πως σκοτώθηκε ο Μιχαήλ του Τάγματος Αζόφ που είχε μιλήσει στη Βουλή
Ο πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα επιβεβαίωσε πως ο στρατιώτης του Τάγματος Αζόφ Μιχαήλ, που είχε μιλήσει στη Βουλή, σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Την επιβεβαίωση, ότι ο Ελληνο-Ουκρανός στρατιώτης του Τάγματος Αζόφ Μιχαήλ, που είχε μιλήσει στην ελληνική Βουλή μετά τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, έκανε ο πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα, Σεργκέι Σουτένκο, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας (3/5) στην ΕΡΤ1.

Την επιβεβαιωμένη είδηση μετέδωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς, στην προαναγγελία της συνέντευξης που έχει κάνει στον Ουκρανό πρέσβη στην Ελλάδα, λέγοντας πως ο Μιχαήλ έπεσε στο πεδίο της μάχης την περασμένη εβδομάδα.

Θυμίζουμε πως η ομιλία του Μιχαήλ στην ελληνική βουλή είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, γιατί είχε πει: «Ο παππούς μου τραυματίστηκε τρεις φορές από τους ναζί, εγώ μάχομαι με το τάγμα Αζόφ».

Το γεγονός ότι συγκεκριμένο Τάγμα Αζόφ διακρίνεται για την ακροδεξιά και νεοναζιστική ιδεολογία του, είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση, αλλά ακόμα και από την ίδια τη ΝΔ με πιο χαρακτηριστική την δήλωση που είχε κάνει ο Αντώνης Σαμαράς.