Καβγάς άνευ προηγουμένου στο Survivor με Σοφιάννα, Τάκη και Μαρτίκα: «Ήρθες να το παίξεις γκόμενος» (vid)

Newsroom
Καβγάς άνευ προηγουμένου στο Survivor με Σοφιάννα, Τάκη και Μαρτίκα: «Ήρθες να το παίξεις γκόμενος» (vid)
Η κατάσταση στην μπλε ομάδα του Survivor ξέφυγε εντελώς.

Ο κακός χαμός έγινε κατά την διάρκεια του πρώτου αγώνα ασυλίας της νέας εβδομάδας στο Survivor. Πρωταγωνιστής για ακόμα μια φορά ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος αποτελεί το κόκκινο πανί για την ομάδα του.

Αμέσως μετά την προσπάθεια της Σοφιάννας Αβραμάκη, ο μισθοφόρος δε δίστασε να την κατηγορήσει για τα «ψυχολογικά της». Αυτό εξόργισε την παίκτρια της μπλε ομάδας που πέταξε νερό στον συμπαίκτη της. «Τι είπες ρε μαλ…α; Τι είπες; Σε ποιον λες για τα ψυχολογικά του; Εσύ; Εσύ μιλάς για ψυχολογικά;» είπε η Σοφιάννα για να προκαλέσει τη νέα αντίδραση του Τάκη. «Σου έκανε αυτό που σου άξιζε» τόνισε, με τη σειρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας για να υποστηρίξει την συμπαίκτρια του στην ψυχολογική επίθεση που δέχθηκε.

«Σου έκανε αυτό που σου άξιζε! Μην κοιτάς τι σου έκανε αλλά τι της είπες και στο έκανε να κοιτάς. Είσαι αγενέστατος. Έχει κάνει τέτοια προσπάθεια και είσαι αγενής. Είσαι απαράδεκτος. Εύχομαι να χάσουμε την ασυλία και να σε στείλουμε για να ξεβρωμίσει η ομάδα» συμπλήρωσε ο Σπύρος με τον συμπαίκτη του στην μπλε ομάδα του Survivor να τον κατηγορεί πως κάνει ριάλιτι.


«Ρε είστε αστείοι! Κάντε ότι θέλετε! Κάντε ότι θέλετε! Το ποιος είναι βρωμιάρης το βλέπει ο κόσμος. Η άλλη μου πέταξε νερό στη μούρη και τι της είπα ρε; Την ενθαρρύνω» φώναζε, μεταξύ άλλων, ο μισθοφόρος στους συμπαίκτες του στην μπλε ομάδα. «Όσο για σένα ρε Μαρτίκα… Ντροπή σου ρε ξεφτιλισμένε».

Ο Τάκης λίγο πριν τρέξει με τον αντίπαλό του σε έξαλλη κατάσταση συνέχισε να φωνάζει στη Σοφιάννα: «Επειδή σου είπα για τα ψυχολογικά σου... Επειδή δεν έχεις ψυχολογία, γι αυτό χάνεις διαρκώς. Βγάλτε με στον τάκο να τέλειώνετε. Αυτό περιμένω...».

Από τα πυρά του δεν ξέφυγαν οι Κωνταντίνος Εμμανουήλ και Σπύρος Μαρτίκας. «Τυπάκο της πεντάρας» φώναξε τον Εμμανουήλ. «Δεν παίζω για τίποτα, θέλω να με βγάλεις στον τάκο Μαρτίκα. Ήρθες στο Survivor να το παίξεις γκόμενος. Προχώρα βλάκα Μαρτίκα, γ... τα λεφτά του, βάλε τα λεφτά σου εκεί που ξέρεις».