Πόλεμος στην Ουκρανία: Η στιγμή που η Αντζελίνα Τζολί φυγαδεύεται ενώ ηχούν οι σειρήνες (vid)

Newsroom
Πόλεμος στην Ουκρανία: Η στιγμή που η Αντζελίνα Τζολί φυγαδεύεται ενώ ηχούν οι σειρήνες (vid)
Η Αντζελίνα Τζολί που βρέθηκε στην Ουκρανία ως απεσταλμένη των Ηνωμένων Εθνών επιβεβαίωσε ότι είναι καλά.

Στην πόλη Λβιλ της Ουκρανίας βρέθηκε η Αντζελίνα Τζολί ως ειδική απεσταλμένη των Ηνωμένων Εθνών. Η κάμερα απαθανάτισε την σταρ του Χόλιγουντ να απομακρύνεται σε ασφαλές μέρος την ώρα που ηχούν οι σειρήνες προειδοποιώντας για αεροπορική επιδρομή.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την διάρκεια που η δημοφιλής ηθοποιός επισκεπτόταν ένα καταφύγιο, με την προσωπική της ασφάλεια να την φυγαδεύει με αυτοκίνητο σε ένα ασφαλές μέρος. Η Τζολί γνέφει στην κάμερα κάποια στιγμή και διαβεβαιώνει: «Είμαι καλά».

Ο περιφερειακός κυβερνήτης του Λβιβ, Μαξίμ Κοζίτσκι τόνισε ότι η Τζολί βρέθηκε στην περιοχή για να μιλήσει με ανθρώπους που βρήκαν καταφύγιο στην πόλη Λβιβ, συμπεριλαμβανομένων παιδιών που τραυματίστηκαν στην ρωσική επίθεση στον σιδηροδρομικό σταθμό Kramatorsk στις αρχές Απριλίου.

«Όπως πολλοί από εσάς, προσεύχομαι για τους ανθρώπους στην Ουκρανία. Η εστίασή μου μαζί με τους συναδέλφους μου στο @refugees είναι πως γίνεται ό,τι είναι δυνατό για να διασφαλιστεί η προστασία και τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα των εκτοπισμένων και των προσφύγων στην περιοχή. Έχουμε ήδη δει αναφορές για θύματα και ανθρώπους που άρχισαν να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους για να αναζητήσουν ασφάλεια» είχε γράψει τον περασμένο Φεβρουάριο η Τζολί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.