Καταγγελία για κόντρα που προκάλεσε καραμπόλα στην παραλιακή: «Έκανε τον μάγκα με 800 άλογα» (vid)

Newsroom
Καταγγελία για κόντρα που προκάλεσε καραμπόλα στην παραλιακή: «Έκανε τον μάγκα με 800 άλογα» (vid)
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες από θαύμα δεν σκοτώθηκαν οδηγοί και πεζοί ενώ υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές στην Παραλιακή

Ένα τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν πέντε αυτοκίνητα σημειώθηκε την Κυριακή (1/5) στην παραλιακή και από θαύμα δεν σκοτώθηκε άνθρωπος. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η καραμπόλα προκλήθηκε έπειτα από κόντρα οχημάτων.

«Ευτυχώς που δεν είχαμε θύματα, είναι εγκληματίες», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA ένας πολίτης που βρέθηκε στο σημείο. Ένας άλλος σημείωσε πως «με όριο ταχύτητας 70χλμ/ώρα ήρθε με βελτιωμένο αυτοκίνητο με 800 άλογα να κάνει τον μάγκα με έναν άλλον».

«Θα φας ξύλο, όχι από την αστυνομία αλλά από εμάς», ανέφερε ένας πολίτης, πιθανότατα οδηγός οχήματος που ενεπλάκη άθελά του στο συμβάν, προς έναν οδηγό που φέρεται να οδηγούσε το ένα από τα δύο οχήματα που έκαναν κόντρες σύμφωνα με τις καταγγελίες των υπόλοιπων.

«Ακούσαμε ότι έκαναν κόντρες, πέρασε το ένα αυτοκίνητο και καρφώθηκε πάνω σε ένα άλλο. Μετά έπεσαν και άλλα από πίσω», ανέφερε ένας ακόμα μάρτυρας.

Το σφοδρό τροχαίο ατύχημα, το οποίο είχε και τραυματισμούς αλλά ευτυχώς όχι σοβαρούς, συνέβη περίπου στις 15:40 και προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο παραλιακό μέτωπο στα Νότια Προάστια της Αττικής.