«Βόμβα» από Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στο Survivor: «Ο αγώνας ασυλίας είναι σίγουρα στημένος» (vid)

Newsroom
«Βόμβα» από Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στο Survivor: «Ο αγώνας ασυλίας είναι σίγουρα στημένος» (vid)
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και ο Τάκης Καραγκούνιας είπαν ανοιχτά ότι η ομάδα τους θα στήσει την ασυλία στο Survivor.

Άνω κάτω έχει γίνει η μπλε ομάδα στο Survivor με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα τεταμένο. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε ανοιχτά για σχέδιο από τον Άρη Σοϊλέδη και της παρέας του να αφήσουν τους κόκκινους να κερδίσουν τον αγώνα ασυλίας, προκειμένου να τον διώξουν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο make up artist ανέφερε: «Νιώθω όπως σφάζουν τα γίδια στο μαντρί. Ο αγώνας ασυλίας είναι σίγουρα στημένος γιατί ακούω τον Άρη και τη συμμορία του να λένε ότι πρέπει οπωσδήποτε να χάσουμε για να διώξουμε αδύναμους παίκτες από την ομάδα μας προκειμένου να δυναμώσει. Είμαι σίγουρος ότι έχουν στήσει τον σημερινό αγώνα. Παόλα αυτά ενώ η Σοφιάννα έχει να φέρει νίκες ένα μήνα, θεωρούν ότι ο πιο αδύναμος είμαι εγώ. Είναι όλο λάθος αυτό. Θέλω να πάρω την ατομική ασυλία να τους κάνω λίγο χαμό, όπως έκανα την προηγούμενη φορά. Εκτός από εμένα θέλουν να ψηφίσουν και τον ακατανόμαστο (Τάκη) επειδή δημιουργεί φασαρίες και εντάσεις».

Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος μίλησε και αυτός για «στημένη» ασυλία από την ομάδα του: «Η παρέα, η «συμμορία» που έχει ο Άρης Σοϊλέδης έχει πάρει την απόφαση να χαθεί η ασυλία για να δυναμώσει η ομάδα. Αυτά τα παιδάκια έχουν αποφασίσει να στήσουν ένα παιχνίδι για να απομακρύνουν τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και πιθανόν και εμένα επειδή έχω φωνή και μιλάω. Είναι ανήθικο και απαράδεκτο γι αυτό που θέλουν να κάνουν οι Σοϊλέδης, ο Ταλάντσεβ και η υπόλοιπη συμμορία».