Βασίλης Τερλέγκας: «Είπα την χειρότερη φράση που υπάρχει για τους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν μετανιώνω» (vid)

Newsroom
Βασίλης Τερλέγκας: «Είπα την χειρότερη φράση που υπάρχει για τους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν μετανιώνω» (vid)
Εξομολογήσεις από τον Βασίλη Τερλέγκα, ο οποίος αποκάλυψε ότι ήθελε να τον σκοτώσει θαυμαστής του.

Στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» του ΣΚΑΪ μίλησε ο Βασίλης Τερλέγκας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη δήλωση που είχε κάνει για τους ομοφυλόφιλους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Τερλέγκας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ως τραγουδιστή δεν με έχουν αδικήσει ποτέ. Κάποιοι έλεγαν διάφορα αλλά, μόλις με γνώριζαν, άλλαζαν γνώμη. Έχω ακούσει για ουσίες και τέτοια πράγματα. Δεν γίνονται αυτά… Με είχαν πει και τσιγγάνο αλλά ο λόγος που το έλεγαν ήταν γιατί δεν με ήξεραν. Φυλετικά μακάρι να ήμουν, έτυχε όμως να είμαι Δωριεύς».

Για την δήλωση που είχε κάνει για τους ομοφυλόφιλους: «Δεν έχω μετανιώσει για την δήλωση που είχα κάνει. Όχι, δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι αλλά αν γίνουν, είπα, έγιναν. Δεν το είπα αλλιώς. Είπα την χειρότερη φράση που υπάρχει και ζητάω συγνώμη από τον κόσμο γιατί δεν λέγονται αυτά τα πράγματα στην τηλεόραση».

Για το πιο ακραίο που βίωσε από θαυμαστή του: «Κάποτε ήρθε ένας και μου λέει, «θέλω να σε σκοτώσω». Φοβήθηκα για να είμαι ειλικρινής. «Θα σε σκοτώσω γιατί δεν μπορώ να σε ακούω άλλο! Με τρελαίνεις! Δεν μπορώ να ακούω να ανοίγεις το στόμα σου και να βγάζεις αυτή τη μελωδία από μέσα σου. Δηλαδή μ’ αγαπούσε και ήθελε να με σκοτώσει για να μην τρελαθεί αυτός. Δηλαδή παραλογίες».