Η σοκαριστική στιγμή που 16χρονος κλέφτης αυτοκινήτων πηδάει από το παράθυρο για να γλιτώσει τη σύλληψη και σκάει πάνω στο κιγκλίδωμα (vid)

Newsroom
Η σοκαριστική στιγμή που 16χρονος κλέφτης αυτοκινήτων πηδάει από το παράθυρο για να γλιτώσει τη σύλληψη και σκάει πάνω στο κιγκλίδωμα (vid)
Από τη σφοδρότητα του χτυπήματος έχασε τα δυο του παπούτσια, ενώ φορούσε ήδη κολάρο στον λαιμό του, από προηγούμενο ατύχημα που είχε με αυτοκίνητο.

Τα πλάνα που έχουν καταγραφεί από την κάμερα της αστυνομίας του Οχάιο, είναι το λιγότερο σοκαριστικά, καθώς απεικονίζεται ένας 16χρονος κλέφτης αυτοκινήτων, να πηγαίνει από τη θέση του οδηγού σε αυτή του συνοδηγού και να πηδάει από το παράθυρο, για να γλιτώσει από τους αστυνομικούς που τον καταδιώκουν.

Το ακόμα πιο τρομακτικό της όλης ιστορίας, είναι πως ο νεαρός κλέφτης, φοράει ήδη κολάρο στον λαιμό του, από προηγούμενο ατύχημα που είχε, ενώ πέφτει πάνω στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου, με αποτέλεσμα να πέσει πολύ άσχημα στο οδόστρωμα και να χάσει από την σφοδρότητα, ακόμα και τα παπούτσια του.

2

Το περιπολικό σταμάτησε αμέσως και ένας αστυνομικός έσπευσε στον έφηβο, για να δει αν είναι καλά, ενώ αξίζει να επισημάνουμε πως το περιπολικό συνέχισε να καταδιώκει το κλεμμένο αυτοκίνητο, καθώς αυτό συνέχιζε να πηγαίνει με ταχύτητα. Δεν ήταν κανείς μέσα.

2

Από την κάμερα σώματος που έφερε πάνω του ο αστυνομικός και μετέδωσε το ABC 6, ακούγεται ο έφηβος να ρωτά αν «έσπασε το κολάρο στον λαιμό μου» και να του ζητάει να το σφίξει.

2

Ο αστυνομικός αφού του πέρασε χειροπέδες, ρωτάει τον νεαρό: «Πόσο χρονών είσαι παιδί μου; Δεν σε νοιάζει αν πεθάνεις;» με τον 16χρονο να του απαντά: «Όχι, αυτό κάνω».