Το τελευταίο γεύμα του «Κλόουν δολοφόνου» είχε KFC και ένα κιλό φράουλες (vid)

Newsroom
Το τελευταίο γεύμα του «Κλόουν δολοφόνου» είχε KFC και ένα κιλό φράουλες (vid)
«Σκότωσα 33 φορές, θα με σκοτώσεις μόνο μία φορά. Ο Γκέισι σας ξεπέρασε ξανά» είχε πει μην δείχνοντας το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας.

Η τελευταία αληθινή εγκληματική σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix, το Conversations With A Killer: The John Wayne Gacy Tapes, που κυκλοφόρησε στις 20 Απριλίου, αφορά την εγκληματική δράση του Τζον Γουέιν Γκέισι ή αλλιώς του «Κλόουν δολοφόνου» που επιτέθηκε σεξουαλικά και δολοφόνησε τουλάχιστον 33 νεαρούς άνδρες μεταξύ του 1972 και του 1976! Η σειρά ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον δολοφόνο και τα φρικτά εγκλήματά του.

Το παρατσούκλι, ο «Κλόουν δολοφόνος», προήλθε από τη συνήθεια του Γκέισι να ντύνεται στο σαν τον Πόγκο τον κλόουν. Αν και δεν σκότωνε τα θύματά του ντυμένος Πόγκο, εν τούτοις έμεινε έτσι γνωστός γιατί ντυνόταν έτσι και διασκέδαζε τους γείτονές του και τα παιδιά τους.

2

Ο δολοφόνος τελικά συνελήφθη και καταδικάστηκε για τα εγκλήματά του - για τα οποία δεν έδειξε μεταμέλεια - το 1980 και θα περνούσε 14 χρόνια στη φυλακή και στη συνέχεια κάθειρξη σε θάνατο.

«Γεια σου, έχω νέα για σένα. Σκότωσα 33 φορές, θα με σκοτώσεις μόνο μία φορά. Ο Γκέισι σας ξεπέρασε ξανά» αναφέρεται στο Netflix δείχνοντας πως ποτέ δεν μετάνιωσε για τα εγκλήματα που διέπραξε.

Ο Γκέισι εκτελέστηκε με θανατηφόρα ένεση στις 10 Μαΐου το 1994 και τα τελευταία του λόγια σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν: «Kiss my ass».

2

Ανεξάρτητα βέβαια από τα φρικτά του εγκλήματα, είχε δικαίωμα και αυτός για ένα τελευταίο γεύμα και εκεί του έδωσε και κατάλαβε. Ο πατέρας της πρώτης του γυναίκα, της Marlynn Myers, την οποία παντρεύτηκε το 1964, είχε υποκατάστημα KFC.

Ο δολοφόνος Γκέισι, ήταν μεγάλος θαυμαστής των KFC, οπότε στο τελευταίο του γεύμα, πήρε έναν κουβά με κοτόπουλο, 12 κομμάτια τηγανητές γαρίδες, πατάτες και ένα κιλό φράουλες.