Το παρασκήνιο της συνέντευξης της Ιωάννας από τον Θεοδωράκη: «Μήνες γυρισμάτων, για κάθε ένα λεπτό υπάρχουν 10 ώρες κινηματογράφησης»

Newsroom
Το παρασκήνιο της συνέντευξης της Ιωάννας από τον Θεοδωράκη: «Μήνες γυρισμάτων, για κάθε ένα λεπτό υπάρχουν 10 ώρες κινηματογράφησης»
Ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε το παρασκήνιο από την συγκλονιστική εκπομπή με την Ιωάννα Παλιοσπύρου στους «Πρωταγωνιστές».

Συγκλόνισε, καθήλωσε και ενέπνευσε… Έδωσε δύναμη από την τεράστια δύναμή της, ηρεμία, ομορφιά και αγάπη. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου «αποκαλύφθηκε» στους «Πρωταγωνιστές», όπως συνήθιζε να λέει ο Σταύρος Θεοδωράκης, το «φαινόμενο Ιωάννα» και συγκίνησε όλη την Ελλάδα, με τη στάση της, με την ευγένειά της, τους τρόπους της, την υπερηφάνειά της.

Ένα, αν μπορούσαμε να το πούμε, ντοκιμαντέρ, παρά επεισόδιο μια πετυχημένης εκπομπής, που με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να δείχνει το πρόσωπό της μετά την επίθεση από την Έφη Κακαράντζουλα με βιτριόλι. Μετά την επίθεση, που όχι απλά κόντεψε να χάσει τη μάτι της αλλά τη ζωή της όλη, μετά τα πρώτα χειρουργεία, τις θεραπείες και τις μάσκες μέχρι στο τώρα, που οι γιατροί της επιτρέπουν για λίγο να βγάζει τη μάσκα της, καθώς τη θέλουν για να πιέζει το δέρμα.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, με νέο ποστάρισμά του στο Facebook, ανέφερε δύο τρία από τα παρασκήνια αυτής της εκπομπής, λέγοντας πως για κάθε ένα λεπτό που είδαμε, υπήρχαν 10 ώρες κινηματογράφησης, με τα γυρίσματα να κρατάνε για μήνες. Όπου πήγαινε η Ιωάννα υπήρχε και μια κάμερα να καταγράφει…

«Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Πόνεσε, έκλαψε, πάλεψε και αφού πια μάζεψε τα κομμάτια της αποφάσισε να βγει μπροστά. Με το πρόσωπο της, χωρίς μάσκα αλλά με θάρρος. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους. Με υπερηφάνεια και αλληλεγγύη, σε όσους το έχουν ανάγκη για να ορθοποδήσουν.

Τα γυρίσματα της Ιωάννας κράτησαν μήνες. Καταγράφαμε πολλές δράσεις της, τα χειρουργεία της, τις θεραπείες,τα θεραπευτικά μασάζ. Ό,τι έπρεπε να κάνει η Ιωάννα εμείς ήμασταν δίπλα της με μία κάμερα. Δηλαδή για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης. Έτσι έγινε κατόρθωμα η σφαιρική καταγραφή του φαινομένου “Ιωάννα”» ανέφερε στο ποστάρισμά του ο Σταύρος Θεοδωράκης.