Χήνα την… έπεσε σε γυναίκα σε πάρκινγκ της Φλόριντα επειδή πλησίασε την φωλιά της (vid)

Newsroom
Χήνα την… έπεσε σε γυναίκα σε πάρκινγκ της Φλόριντα επειδή πλησίασε την φωλιά της (vid)
Η γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση από μια χήνα που ήθελε να προστατεύσει τη φωλιά με τα αυγά της.

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στην Φλόριντα των ΗΠΑ. Μια γυναίκα που πήγαινε στο αυτοκίνητό της σε πάρκινγκ στην περιοχή Τζάκσονβιλ της Φλόριντα δέχθηκε μια τρομερή επίθεση από μια χήνα του Καναδά.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε από την Βικτόρια Ουίλαρντ στο TikTok και σε αυτό φαίνεται η χήνα να επιτίθεται στη γυναίκα, η οποία πάνω στον πανικό της πετάει στον αέρα τα πράγματά της. Η χήνα τρόμαξε, καθώς στο σημείο που πήγαινε η γυναίκα ήταν η φωλιά με τα αυγά της, με αποτέλεσμα να επιτεθεί προκειμένου να τα προστατεύσει.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ένας άλλος οδηγός μπήκε προσεκτικά στο αυτοκίνητό του και κινήθηκε μπροστά στην χήνα προκειμένου να την σταματήσει και να της αποσπάσει την προσοχή για να μπορέσει η γυναίκα να μαζέψει από το έδαφος τα πράγματά της.

@organizedesigncreate I was on the second floor of the building. Nobody warned us about the baby daddy duck! #floridaducks ♬ original sound - Victoria

Σύμφωνα με το National Geographic, λόγω των μεταβαλλόμενων καιρικών συνθηκών, των οικισμών και των προτύπων εκτροφής, πολλές καναδικές χήνες έχουν αρχίσει να αλλάζουν τους προορισμούς μετανάστευσης.