Λευκή νύφη κρατούσε από λουρί τον μαύρο γαμπρό: «Δεν είναι ρατσιστικό, ήταν μια πλάκα» είπαν, αλλά… (vid)

Newsroom
Λευκή νύφη κρατούσε από λουρί τον μαύρο γαμπρό: «Δεν είναι ρατσιστικό, ήταν μια πλάκα» είπαν, αλλά… (vid)
Η λευκή νύφη μπήκε στην αίθουσα κρατώντας ένα λουρί το οποίο ήταν δεμένο στο κολάρο σκύλου που φορούσε ο μαύρος άντρας της. Η μουσική υπόκρουση ήταν το Atomic Dog του George Clinton.

Σίγουρα, σε όσους γάμους κι αν έχετε πάει κάτι ανάλογο (ευτυχώς) δεν θα έχετε δει και εδώ που τα λέμε δεν θα δείτε. Αυτό που έκαναν ο Tra Alexander και η σύζυγός του από το Gallatin του Tennessee, είναι άνευ προηγουμένου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις αρχές Απριλίου και μετά την τελετή, έκαναν είσοδο στη δεξίωση με ένα «σκετσάκι» το οποίο πολλοί κατέκριναν, παρά την προσπάθεια των νεόνυμφων να το δικαιολογήσουν.

2

Η λευκή νύφη λοιπόν μπήκε στην αίθουσα κρατώντας ένα λουρί το οποίο ήταν δεμένο στο κολάρο σκύλου που φορούσε ο μαύρος άντρας της. Η μουσική υπόκρουση ήταν το Atomic Dog του George Clinton.

Το παράξενο σκετσάκι απεικόνιζε τον γαμπρό να περπατάει στα τέσσερα, να τρίβεται στα πόδια της νύφης και να μιμείται ότι κάνει την ανάγκη του πάνω της, όπως θα έκανε ένας αρσενικός σκύλος.

2

Το συγκλονιστικό είναι ότι ακόμα και οι καλεσμένοι που έγιναν μάρτυρες σε αυτό το σκηνικό, γέλαγαν και έδειχναν να το απολαμβάνουν.

Το βίντεο όμως ανέβηκε στο ΤικΤοκ και πολλοί τους κατηγόρησαν πως ήταν ρατσιστικό. Όμως, μιλώντας στην Daily Dot ο Alexander εξήγησε ότι το τραγούδι ήταν ένα οικογενειακό αστείο που μοιράστηκε με τα αδέρφια του και ότι το λουρί ήταν ένα «μήνυμα» ότι η σύζυγός του, τον είχε «επιτέλους» μετά από έξι χρόνια «δέσει» με τον γάμο.