Καμία ντροπή: Περαστική δαγκώνει καρπούζι από το μανάβικο και φεύγει (vid)

Newsroom
Καμία ντροπή: Περαστική δαγκώνει καρπούζι από το μανάβικο και φεύγει (vid)
«Μου έχουν κλέψει ολόκληρα πεπόνια, αλλά αυτό το πράγμα πρώτη φορά μου συνέβη», είπε ο υπεύθυνος του μανάβικου.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους, οι υπεύθυνοι του μανάβικου στο Λονδίνο, όταν κοίταξαν την κάμερα ασφαλείας τους και είδαν πως πράγματι, μία γυναίκα, που απλά περνούσε από έξω, δάγκωσε μία φέτα καρπούζι και σηκώθηκε και έφυγε σα να μην τρέχει τίποτα.

«Ήμουν στο ταμείο και μπήκε ένας πελάτης και μου είπε ότι μια γυναίκα μόλις είχε δαγκώσει ένα καρπούζι» είπε ο υπεύθυνος του μανάβικου, με αυτόν τον τρόπο πληροφορήθηκε το κωμικοτραγικό του πράγματος.

2

Το καλύτερο είναι, πως ο υπεύθυνος πήγε και την πρόλαβε και τη ρώτησε, γιατί το έκανε αυτό, με την ίδια να του απαντάει: «Απλά έτσι μου ήρθε και το έκανα». Τότε της είπε, πως αν πεινούσε, θα μπορούσε να το ζητήσει και θα της το έδινε. Μάλιστα της είπε να γύριζαν πίσω να της δώσει το καρπούζι: «Δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν χρειάζεται να το πληρώσεις» και τότε του απάντησε πως νήστευε για το Ραμαζάνι.

«Σοκαρίστηκα, δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να αντιμετωπίζω καθημερινά, κάποιος να δαγκώνει ένα καρπούζι και μετά να φεύγει σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο. Κόσμος έχει κλέψει ολόκληρα πεπόνια και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, αλλά εκείνη δεν έτρεξε καν, απλά έφυγε σα να μη συνέβαινε τίποτα».