Επιβεβαίωσε τις μπουνιές στο αεροπλάνο ο Τάισον: «Του πέταξε μπουκάλι με νερό» (vid)

Newsroom
Επιβεβαίωσε τις μπουνιές στο αεροπλάνο ο Τάισον: «Του πέταξε μπουκάλι με νερό» (vid)
Εκπρόσωπος του Μάικ Τάισον επιβεβαίωσε πως όντως ο 55χρονος γρονθοκόπησε συνεπιβάτη του σε αεροπλάνο, αφού πρώτα του πέταξε ένα μπουκάλι με νερό.

Ούτε μοντάζ, ούτε κάποιο διαφημιστικό τρικ, ούτε τίποτα άλλο πλην της πικρής αλήθειας για τον «προκλητικό» συνεπιβάτη του Μάικ Τάισον στην πτήση για τη Φλόριντα, ο οποίος αποβιβάστηκε με σημάδια στο πρόσωπο, μετά τις μπουνιές που δέχθηκε.

Το βίντεο που κυκλοφορεί, βιντεοσκοπημένο από επιβάτης της πτήσης και εξασφάλισε το ΤΜΖ, δείχνει τον επιβάτη να είναι πάνω από τον Μάικ Τάισον και να του λέει διάφορα. Στη συνέχεια βλέπουμε τον Τάισον να έχει σηκωθεί και να χτυπάει τον συνεπιβάτη του, αφήνοντάς του σημάδια στο δεξί μέρος του προσώπου του.

Ο εκπρόσωπος του 55χρονου πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στην πυγμαχία, ανέφερε όμως στην «Daily Mail» πως ο νεαρός ήταν εκείνος που ξεκίνησε το επεισόδιο, ρίχνοντας μάλιστα ένα μπουκάλι με νερό στον Τάισον.

«Δυστυχώς ο κύριος Τάισον ενεπλάκη σε ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια της πτήσης με έναν επιθετικό επιβάτη, ο οποίος τον παρενοχλούσε και στη συνέχεια του πέταξε ένα μπουκάλι με νερό, ενώ εκείνος καθόταν στη θέση του», ανέφερε σχετικά.

2

Η αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο έλαβε κλήση και βρέθηκε στο αεροδρόμιο, προχωρώντας στην προσαγωγή «δύο ατόμων οι οποίοι ενεπλάκησαν στο συμβάν», ένας εκ των οποίων «δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες για μικροτραυματισμούς, αλλά δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες για το συμβάν και αρνήθηκε να συνεργαστεί περαιτέρω με τις Αρχές».

2